Η Εύη Βατίδου παραχώρησε δηλώσεις και ρωτήθηκε για ενδεχόμενη επανασύνδεση με τον Αλέξη Κούγια, αλλά και για την προσωπική ζωή της.

«Δεν μου λείπει ένας έρωτας. Έχω καταφέρει κι έχω σταθεί καλά στα πόδια μου, είμαι εντάξει δηλαδή. Δεν είμαι γυναίκα που αισθάνομαι άσχημα που δεν έχω σύντροφο. Που και που έβλεπα τον Αλέξη Κούγια, είναι πολύ απασχολημένος, δεν τον έβλεπαπολύ συχνά… Δεν ξέρω αν θα φάτε κουφέτα επανασύνδεσης. Αν είναι να το δούμε κι αυτό, θα σας στείλω κιόλας!», είπε. Ο γάμος του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου έγινε το 2001 και χώρισαν έξι χρόνια αργότερα, έχοντας αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον Χρήστο και την Μάιρα.

Η Εύη Βατίδου ανέφερε επίσης: «Έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, δεν θέλω, είναι δική μου επιλογή αυτό πια».

Πριν λίγο διάστημα, και μετά την περιπέτεια που είχε, και προκάλεσε τον τραυματισμό της 57χρονης, μίλησε στις κάμερες, και αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της και ποινικολόγο.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Έχει αναλάβει τα νομικά θέματα. Του έχω πάρα πολύ εμπιστοσύνη, δεν το συζητώ. Εντύπωση θα μου έκανε αν δεν ήταν δίπλα μου. Ήξερα ότι θα με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, δεν είχα αμφιβολία. Το θεωρούσα αυτονόητο και βγήκα και σωστή» είπε η Εύη Βατίδου,

«Είμαστε σε επικοινωνία με τον Αλέξη, έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Χάρηκαν και τα παιδιά που έδειξε ενδιαφέρον. Δε με γοητεύει, με ευχαριστεί. Με κάνει να αισθάνομαι ότι με υποστηρίζει. Επανασύνδεση το θεωρώ κατά κάποιο τρόπο, με την έννοια του ότι μιλάμε 3-4 φορές τη μέρα. Αυτά του αρέσει να συζητάμε. Λίγο τον έχω ζαλίσει αυτές τις μέρες, είναι η αλήθεια γιατί ξέρω ότι εργάζεται πάρα πολύ».

Κεντρική εικόνα: papadakis press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ