Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από το Survivor σχεδόν μετά από τέσσερις μήνες και πλέον βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα και τα κατοικίδια της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (15/4) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου όπου αναφέρθηκε στην εμπειρία της από το παιχνίδι επιβίωσης και έκανε αποκαλύψεις για τον σύντροφό της και την πρόταση γάμου που δέχτηκε.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στην αμοιβή της από το Survivor και τόνισε ότι μέρος των χρημάτων θα τα δώσει στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Όσα είπε για την πρόταση γάμου

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου ότι θα κάνω αυτό το διάλλειμα και δεν νομίζω να μου δινόταν η ευκαιρία σε καμία άλλη περίπτωση να το ζήσω και ευχαριστώ τον μέλλοντα σύζυγό μου και ανέλαβε τα πάντα. Την επιχείρηση, τους λογαριασμούς, τα σκυλάκια, τα γατάκια. Σύντομα θα παντρευτούμε, έχω δεχτεί και το δακτυλίδι. Χωρίς αυτόν δεν θα είχα κάνει το βήμα να πάω, ήταν μεγάλη βοήθεια». είπε για τον σύντροφό της και συνέχισε:

«Δεν είχα στο μυαλό μου την πρόταση γάμου που μου έκανε ο μέλλοντας σύζυγός μου, ο οποίος είναι καρδιολόγος. Ο σύντροφός μου ήρθε μέσα στο παιχνίδι μέσα από το στόμα του φίλου μου του Ανανία, ο οποίος δεν είχαμε πει ποτέ ότι θα είναι ο κουμπάρος, γιατί δεν είχαμε αναφερθεί ποτέ σε τέτοια γεγονότα. Όταν γύρισα και ήθελα να το ακούσω από το στόμα του, εξεπλάγην θετικά. Εμένα δεν μου αρέσουν οι τίτλοι στις σχέσεις, με ενδιαφέρει η αγάπη. Αφού τον αγαπάω και με αγαπάει ας γίνει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ