Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Tik Tok πλημμύρισε από σχόλια περί της πρώην σχέσης της

Η αθλητικογράφος και παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα TikTok το οποίο της προκάλεσε μεγαλύτερα προβλήματα απ’ αυτά που περίμενε.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Tik Tok πλημμύρισε από σχόλια περί της πρώην σχέσης της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί να έχουν χαράξει πια διαφορετικούς δρόμους στη ζωή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το κοινό παύει να τους θέλει μαζί.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραδέχτηκε πρόσφατα ότι έχει προχωρήσει στη ζωή της και φημολογείται πως είναι μαζί με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Στο εν λόγω Video, λοιπόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη χρησιμοποιεί ένα φίλτρο που σου δείχνει με ποιον πρίγκιπα της Disney θα μοιάζει ο μελλοντικός σύντροφός σου.

@iamevridikivalavani ❤️‍🔥 #fyp #foryou #fypシ #tiktok #foryoupage ♬ love on the brain sped up – xxtristanxo

Οι χρήστες άρχισαν να σχολιάζουν μανιωδώς από κάτω πως το φίλτρο αναφέρεται στον Βασάλο, με την ίδια να αναγκάζεται να απαντήσει :«Κουράσατε με αυτό το αστειάκι πια».

Κάποιος της απάντησε παρακάτω: «Αυτά παθαίνεις Ευρυδίκη μου, όταν εκθέτεις την προσωπική σου ζωή στα social», με την Ευρυδίκη φανερά εκνευρισμένη να απαντά: «Δεν ήξερα να μη ζήσω όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος, γιατί αν θα χώριζα αργότερα, θα ήταν κάποιοι άγνωστοι να σχολιάζουν τη δική μου ζωή. Άκου τώρα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ