Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τι απάντησε στις αιχμηρές ερωτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε χθες το βράδυ στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και τα ερωτικά της, που άθελά της έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τι απάντησε στις αιχμηρές ερωτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφερόμενη και στην εκπομπή του Κώστα Τσούρου, στην οποία συμμετέχει, είπε: «Είμαι πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχουν μείνει ωραίες στιγμές μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια από το πρώτο Survivor αλλά και άβολες.

Νιώθω άβολα όσον αφορά στα προσωπικά μου, για το αν χώρισα, αν παντρεύομαι, αν είμαι έγκυος. Αυτά με ενοχλούν πιο πολύ. Το 2017 μπήκα στο Survivor ήρθε η αναγνωρισιμότητα, άλλαξαν τα επαγγελματικά μου και η οικονομική μου κατάσταση. Οπότε είμαι χαρούμενη».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προσέθεσε: «Πάει καιρός που χωρίσαμε με τον Κωνσταντίνο, πάνω από έναν χρόνο. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια «λάθη» και δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση. Μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή.

Δεν είναι ότι δεν θα ανεβάσω φωτογραφία με τον Γρηγόρη αλλά θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα. Καλά είναι το παλικάρι. Δεν του αρέσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα, δεν μου το λέει αλλά το καταλαβαίνω γιατί είμαι και εγώ στην ίδια φάση. Πιο παλιά είχα τον γάμο στο μυαλό μου, τώρα έχω φτάσει σε μια ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει ποτέ. Το έχω βγάλει από το μυαλό μου».

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ