Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπορεί να ξέσπασε σε κλάματα αποχωρώντας από το «Survivor All Star», όμως πλέον βρίσκεται στην Αθήνα και η χαρά της είναι μεγάλη. Η παρουσιάστρια συνάντησε αγαπημένα της πρόσωπα και τα κατοικίδιά της, που τόσο αγαπά, με τις αναρτήσεις στο Instagram να πρωταγωνιστούν.

Με μία σειρά από φωτογραφίες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδειξε τη μεγάλη ανθοδέσμη που την περίμενε στο σπίτι αλλά και τα γατάκια της.

Η πρώην παίκτρια θα προσπαθήσει να ξαναβρεί τα πατήματά της, ωστόσο σίγουρα θα συνεχίσει να απασχολεί για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Το ζευγάρι, όπως όλα δείχνουν, έχει χωρίσει όμως δεν το έχει παραδεχτεί. Ιδιαίτερα μετά τα λόγια που της ψιθύρισε στο αυτί ο Κωνσταντίνος, κατά την αποχώρηση της, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

«Ήρθε ο Κωνσταντίνος- παρόλο που αυτό δεν επιτρέπεται επειδή είμαστε σε αντίπαλες ομάδες- επειδή δεν μπορούσαμε να μη χαιρετηθούμε, μου είπε να μην κλαίω. Ενώ όταν άκουσα ότι αποχωρώ, δεν έκλαψα. Όταν με πήρε αγκαλιά ο Κωνσταντίνος εκεί ξέσπασα. Εντάξει, είναι δύσκολο γιατί πιστεύω πάρα πολύ στον Κωνσταντίνο, είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει πάρα πολύ ψηλά, θα αργήσει να γυρίσει πίσω και το εύχομαι, να έρθει με την κούπα.

Του είπα κράτα γερά. Πιστεύω πάρα πολύ στην ηρεμία του, στις δυνατότητές του, στη δύναμή του, οπότε θεωρώ ότι έχει ένα πολύ μεγάλο πακέτο. Μπορεί ο ίδιος να μην έχει ξεκινήσει τόσο καλά αγωνιστικά, αλλά θα ανέβει είμαι σίγουρη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε συνέντευξή της στο «Πρωινό Μας».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ