Η Μελίνα Μακρή και ο σύζυγός της Φράνκι Λουβάρη πλέουν διανύουν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, αφού ο γιος του που ήρε στη ζωή τον Φεβρουάριο του 2022 τούς χαρίζει πληρότητα.

Το ζευγάρι αναμένεται, λοιπόν, να τελέσει τη βάφτιση του μικρού του Γιάννη, όπως θα τον ονομάσουν, και το προσκλητήριο που εξασφαλίσαμε αναφέρει: «Σας προσκαλούμε στη βάφτιση του παιδιού μας. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε κοντά μας». Θέμα της βάφτισης είναι η θάλασσα και ο Νέμο πρωταγωνιστεί. Μάλιστα, τα βαφτιστικά ρουχαλάκια του, τα οποία επιμελήθηκε το FedraCollection, είναι εντυπωσιακά όπως και οι μπομπονιέρες.

Παράλληλα, η Μελίνα Μακρή έραψε ένα εντυπωσιακό φόρεμα για την περίσταση, από το Bridal Loft Athens, το οποπίο σχεδίασε η Φαίδρα Θεοδωρίδου. «Είναι πολύ διαφορετικά, σίγουρα αλλάζει η ζωή σου εντελώς και ριζικά», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια, μιλώντας για τον γιο της.

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ανυπομονούν για το μυστήριο και είναι βέβαιο ότι αυτή η μέρα θα χαραχτεί στη μνήμη τους.

Τα μαρτυρικά είναι επίσης σε μπλε χρωματικό τόνο, όπως και τα ρουχαλάκια που θα φορέσει ο μικρούλης, ενώ είναι όλα σχεδιασμένα και επιμελημένα με φινέτσα και καλαισθησία.

ΜΕΛΊΝΑ ΜΑΚΡΉ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ