Παρόλο που οι δυο τους σχεδίαζαν να παντρευτούν, καθώς ο Γιάννης Δρυμωνάκος είχε κάνει πρόταση γάμου στην Βαρβάρα Κουνέλη τα περσινά Χριστούγεννα, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση και η Βαρβάρα Κουνέλη, λοιπόν, δεν αποτελούν πλέον ζευγάρι και η απόφαση αυτή είναι οριστική, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Hello.gr.

Μετά από περίπου 8 χρόνια κοινής πορείας, μιας πορείας με σκαμπανεβάσματα, διαλείμματα και επανασυνδέσεις, ο Γιάννης Δρυμωνάκος είναι ξανά single. Ο χωρισμός τους έγινε σε φιλικό κλίμα και οι δυο τους συνεχίζουν να τρέφουν αγάπη ο ένας για το πρόσωπο του άλλου, αλλά και σεβασμό.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η επόμενη ημέρα

Μπορεί, λοιπόν, η προσωπική του ζωή να βρίσκεται σε μεταβατικό επίπεδο, ωστόσο η επαγγελματική του πορεία έχει πάρει ανοδική πορεία.

Ο δημοφιλής κολυμβητής, λοιπόν, αναμένεται να είναι για τέταρτη χρονιά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Θαλασσόλυκοι” ενώ την ομάδα των παρουσιαστών συμπληρώνουν ο Παύλος Γαλακτερός και ο Γιάννης Αποστολάκης!

Παράλληλα, ο ίδιος έχει μπει δυναμικά και στον κόσμο του επιχειρείν, λανσάροντας τη δική του σειρά αθλητικών και κολυμβητικών ενδυμάτων “I.D by Ioannis Drymonakos”, ενώ η επιλογή του brand αποτελεί ένα λογοπαίγνιο των αρχικών του ονόματός του εκτός από την ακριβή έννοια του όρου I.D (ταυτότητα).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ