Ο Μύρωνας Στρατής και η Κατερίνα Ζαπάρδα ετοιμάζονται ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα δημοσιεύθηκε σε εφημερίδα και η αναγγελία του γάμου τους, κι έχουμε τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το μυστήριο θα γίνει στα τέλη του καλοκαιριού σε κτήμα της περιοχής του Κορωπίου και στη συνέχεια θ’ ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι.

Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος να γίνει πέρυσι, αλλά εξαιτίας της πανδημίας και των αλλαγών που έφερε στη ζωή μας, το ζευγάρι αποφάσισε να τον αναβάλει. Ωστόσο, τον Ιούνιο που μας πέρασε βάφτισαν τον γιο τους Νικόλα. Ο τραγουδιστής και η σύντροφός τους αποφάσισαν τα δυο μυστήριο να γίνουν ξεχωριστά και όχι μαζί.

Ο μικρός Νικόλας θα είναι παράγαμπρος σε αυτή τη σημαντική μέρα των γονιών του, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν αποκλείεται ο τραγουδιστής να πάρει το μικρόφωνο και να πει μερικά τραγούδια.

Μύρωνας Στρατής: Η γνωριμία και ο έρωτας με την Κατερίνα Ζαπάρδα

Ο Μύρωνας Στρατής και η σύντροφός του γνωρίστηκαν περίπου πριν πέντε χρόνια, αλλά η σχέση τους άργησε να γίνει γνωστή.

«Με την Κατερίνα γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε νοσοκομείο. Δεν είναι δύσκολο, αν θέλεις, να μην κυκλοφορήσει η σχέση σου. Αν πας σε κάποια πρεμιέρα χέρι-χέρι με την αγαπημένη σου, είναι σαν να την παρουσιάζεις. Δεν κρυβόμουν, απλά δεν το “πούλησα”» είχε πει σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής.

Παράλληλα με τις ετοιμασίες του γάμου, ο Μύρωνας Στρατής οργανώνει το κανάλι του στο Youtube, καθώς από τη νέα σεζόν θα δούμε νέες συνταγές και καλεσμένους έκπληξη στην κουζίνα του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ