Η Μαντώ Γαστεράτου έφερε στον κόσμο την κόρη της και η παρουσιάστρια χάρισε ένα αδερφάκι στον γιο της Γιώργο. Η ίδια μάς γνωστοποίησε με ανάρτηση ότι παίρνει εξιτήριο από το μαιευτήριο αλλά έχει άγχος για το πώς ο γιος της θα υποδεχτεί την αφερφούλα του.

«Ώρα να πάμε σπίτι μας να γνωρίσεις τον αδερφό σου… Δεν σας κρύβω ότι έχω λιγο άγχος για το πως θα υποδεχθεί ο Γιωργάκης μου την αδερφούλα του! Είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν στην ζωή τους και ονειρεύομαι να μείνουν για πάντα αγαπημένοι και δεμένοι! Άλλη μια σημαντική ημέρα στην ζωή μας», ανέφερε η Μαντώ στους followers της.

Μαντώ Γαστεράτου

Ο Νίκος Ισηγόνης και η Μαντώ Γαστεράτου βιώνουν την απόλυτη ευτυχία. Μάλιστα, η ίδια μιλώντας στο HELLO! είχε αναφερθεί στον ερχομό της κόρης της.

«Στην αρχή η αλήθεια είναι ότι δεν το πίστευα γιατί η εγκυμοσύνη μου ήρθε τελείως απρόσμενα. Θυμάμαι ότι από τη χαρά μου όταν έκανα το τεστ και βγήκε θετικό δεν κοιμήθηκα καθόλου εκείνο το βράδυ. Ανυπομονούσα να ξημερώσει για να το ανακοινώσω στον Νίκο (σ.σ. το σύζυγό της)», είχε αναφέρει στην Τζοβάννα Βλαχάβα.

«Επιθυμούσαμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια που έχει έρθει στη ζωή μας ο Γιώργος, ο γιος μας, είναι ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί, οπότε θέλαμε σίγουρα άλλο ένα παιδάκι. Τώρα, δεν ξέρω πόσα ακόμα μπορεί να μας φέρει ο Θεός στο μέλλον. Αν έρθουν κι άλλα, καλοδεχούμενα θα είναι. Τα παιδιά είναι μεγάλη ευλογία», είχε τονίσει επίσης η Μαντώ Γαστεράτου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ