Η Ευγενία Δημητροπούλου επιθυμεί να διατηρεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η γνωστή ηθοποιός διανύει μια χαρούμενη περίοδο της ζωής της αφού απολαμβάνει τις χαρές της μητρότητας μετά την υιοθεσία της μικρούλας της δίπλα στον αγαπημένο της Στέλιο Βλατάκη.

Η ηθοποιός ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον νευροχειρούργο πριν ακριβώς από έναν χρόνο και θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της με μια τρυφερή φωτογραφία από το γάμο τους. Το στιγμιότυπο δείχνει την στιγμή της κοπής της τούρτας με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία.

H Ευγενία Δημητροπούλου είχε δηλώσει για τη διαδικασία της υιοθεσίας που βίωσαν εκείνη και ο σύζυγός της και τους άλλαξε τη ζωή: «Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, ότι χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του. Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!