Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κι ενώ με τους συνεργάτες της η Φαίη Σκορδά κάλυπτε, μέσα από την εκπομπή της, τα νέα στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι, εξέφρασε το παράπονο της πως οι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι δεν την καλούν πλέον στο τηλέφωνό για να εξακριβώσουν τα όσα γράφονται για εκείνη.

Το στιγμιότυπο αναμετάδωσε στην εκπομπή της, «Χαμογέλα και πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί του Σαββάτου 25/11 με το δημοσιογράφο Γρηγόρη Μελά να ισχυρίζεται πως ο λόγος που δεν καλούν τη Φαίη είναι επειδή δεν απαντάει στο τηλέφωνο. Προκειμένου να το αποδείξει κάλεσε on air την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ  με τη Φαίη Σκορδά, προς έκπληξη όλων, να σηκώνει το τηλέφωνο και μάλιστα τα απαντάει στις σχετικές ερωτήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Συγκεκριμένα είπε: «Είπες να πάρεις τηλέφωνο δημόσια, μπροστά στον κόσμο; Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση ακόμη. Εγώ σκέφτομαι κάποια πράγματα για το δικό μου μέλλον, για του χρόνου. Λήγει το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση όμως. Θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμη. Προτεραιότητα πάντα έχει το κανάλι το οποίο βρισκόμαστε. Σαφώς προτεραιότητα μου είναι το καθημερινό και αυτό που κάνω χρόνια. Και το My Style Rocks ήταν ωραίο σαν εμπειρία. Σας φιλώ!».

Στη συνέχεια πήρε το τηλέφωνο η Σίσσυ Χρηστίδου… για να της ζητήσει συγγνώμη για το ξαφνικό τηλεφώνημα, ενώ όλοι μπόρεσαν να διακρίνουν πόσο άβολα αισθάνθηκε για την… ανάκριση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ