Η Φαίη Σκορδά βρίκσεται σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών και απολαμβάνει την καθημερινότητά της, παρόλο που ετοιμάζεται για την καινούργια εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ. Η τηλεπαρουσιάστρια απολαμβάνει να περνά χρόνο με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, ενώ ο τελευταίος τής προσέφερε το πιο απλό αλλά όμορφο δώρο.

Ο Δημήτρης Λιάγκας δώρισε στη μητέρα του ένα φύλλο δέντρου. Απλό, γλυκό και σαν όλα τα δώρα που χαρίζουν τα παιδιάκια στους γονείς τους. Δεν μπορεί, κι εσύ θα είχες προσφέρει κάποιο αντίστοιχο. Η Φαίη το έλαβε με χαρά και το παρουσίασε στους followers της.

«Λατρεύω τα παιδιά, αλλά δεν ξέρω πώς θα ακουστεί τώρα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης σε αυτή τη φάση. Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο, θεωρώ ότι δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα να τα φέρω ξανά σε δύσκολη θέση. Θέλω όλα να γίνουν ωραία, χωρίς αναταράξεις για τα παιδιά. Αυτό είναι το νούμερο ένα. Εάν οτιδήποτε γίνει και έρθει δεν επηρεάσει τα παιδιά», είχε δηλώσει η Φαίη Σκορδά στο «Ενώπιος Ενωπίω» και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

 Στην ίδια συνέντευξη, η δημοφιλής παρουσιάστρια είχε δηλώσει: «Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ήταν να είχαμε χωρίσει. Ούτε ποτέ θεώρησα ότι είναι απλό. Αυτό που ακούμε, ότι όλοι χωρίζουν, εμένα με εκνευρίζει. Δεν είναι απλό, ούτε εύκολο και μακάρι να μη γίνεται. Λέω τη γνώμη μου, έτσι το βλέπω εγώ. Αν δεν υπάρχουν παιδιά, είναι μόνο μία σχέση. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα και δεν το έκανα λέγοντας: “δεν πειράζει”. Δεν σκέφτηκα ότι δεν έχω ανάγκη, πως έχω τη δουλειά μου ή την οικογένειά μου να με στηρίζει. Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει πως δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Και θα σου πω κάτι ακόμα. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα, μπορεί στις αρχές τα πράγματα να ήταν κάπως. Είμαστε διαφορετικοί. Σε κάποια βασικά σημεία είμαστε πολύ διαφορετικοί. Ό,τι και αν είναι, από τη στιγμή που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είμαστε οικογένεια».

φαίη σκορδά
Σε εμφάνιση με τον γιο της

H Φαίη Σκορδά μας υποδέχεται στον κήπο του σπιτιού της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ