Ο Δημήτρης Λιάγκας μεγάλωσε κατά έναν χρόνο και η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε ένα βίντεο, όπου παράλληλα έγραψε τρυφερά λόγια: «Ο Δημήτρης μου. Να πέσω; Χρόνια Πολλά καρδιά μου! Σε λατρεύω».

Η παρουσιάστρια του “Πρωινού” και ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους το 2014, ενώ ο πρώτος τους γιος, Γιάννης, είχε επίσης πρόσφατα τα γενέθλιά του και έγινε 11 χρόνων. Οι γιοι της έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση, ενώ όταν ο Δημήτρης ήρθε στη ζωή, η Φαίη Σκορδά είχε δηλώσει: «Ήταν και είναι πολύ γλυκός με τον μικρό. Με βοηθάει, του λέει γλυκά λογάκια και μέχρι στιγμής δείχνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους».

Η παρουσιάστρια του ANT1, όταν είχε φιλοξενηθεί στο “Ενώπιος Ενωπίω” είχε εκφράσει την αγάπη της για τα παιδιά.

«Λατρεύω τα παιδιά, αλλά δεν ξέρω πως θα ακουστεί τώρα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης σε αυτή τη φάση. Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο, θεωρώ ότι δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα να τα φέρω ξανά σε δύσκολη θέση». Τόσο για τη Φαίη Σκορδά όσο και για τον Γιώργο Λιάγκα, οι οποίοι είναι ξανά μαζί τηλεοπτικά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, και μάλιστα σημειώνει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, φροντίζουν να περνούν ποιοτικές στιγμές με τους γιους τους, κάνοντας όλα όσα απαιτούνται για την ψυχαγωγία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ