Το 2016, μια ανώνυμη αγωγή είχε ως ενάγοντα μία γυναίκα που ισχυριζόταν ότι είχε δεχτεί επίθεση από τον «τότε σύζυγό» της σε ιδιωτικό αεροπλάνο. Έξι χρόνια αργότερα, και μετά από πολλές εικασίες, τα πρόσωπα της επίμαχης υπόθεσης ταυτοποιήθηκαν. Η γυναίκα που κατηγόρησε το σύζυγό της ήταν η Αngelina Jolie και ο άνδρας που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της επιτέθηκε ο Brad Pitt.

Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού έχει χαρακτηριστεί από πολλές δικαστικές διαμάχες. Οι χολιγουντιανοί σταρ οδηγήθηκαν ξανά στα δικαστήρια μετά την απόφαση της Jolie να πουλήσει το μερίδιο που της αναλογούσε από τον αμπελώνα τους, το διάσημο Chateau Miraval, στο κτήμα τους στην Προβηγκία, όπου παράγεται το διάσημο κρασί Miraval Rosé.

Τώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα αποκαλύφθηκε ότι πριν από αρκετά χρόνια, η ηθοποιός είπε σε πράκτορα του FBI ότι ο τότε σύζυγός της “επιτέθηκε σωματικά και φραστικά” στην ίδια και στα παιδιά τους κατά τη διάρκεια μιας πτήσης με το ιδιωτικό τζετ της οικογένειας.

Η εκπρόσωπος του Brad Pitt όπως ήταν αναμενόμενο αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα, η Angelina Jolie το 2016 ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός του “Bullet Train” όντας μεθυσμένος, την πήγε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, την άρπαξε από τους ώμους και την ταρακούνησε, ενώ στη συνέχεια χτύπησε με τη γροθιά του την οροφή του αεροσκάφους, “τουλάχιστον 4 φορές”. Η διαμάχη είχε ως αποτέλεσμα κάποιους ελαφριούς τραυματισμούς.

Αν και ο Brad Pitt ανακρίθηκε, όταν η Jolie έμαθε ότι δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του, υπέβαλε ανώνυμα μήνυση κατά του FBI ώστε να λάβει έγγραφα και πληροφορίες σχετικά με την απόφαση να μην κατηγορηθεί ο ηθοποιός για την επίθεση.

Αν και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του, ο 58χρονος βρισκόταν υπό παρακολούθηση εκείνη την περίοδο, τόσο από το FBI όσο και από το Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Los Angeles, καθώς φέρεται να χτύπησε τον τότε 15χρονο γιο του, Madox, όταν ο ίδιος προσπάθησε να παρέμβει στον καυγά ανάμεσα στους γονείς του.

Getty Images/Ideal Image
Getty Images/Ideal Image

Μετά από όλα αυτά, ο Brad Pitt αποκάλυψε δημόσια ότι έκοψε το αλκοόλ, ενώ η εκπρόσωπός του δήλωσε: “Είναι κατηγορηματικός στο ότι δεν έφτασε στο σημείο σωματικής κακοποίησης. Δεν χτύπησε το παιδί του στο πρόσωπο. Έβαλε τα χέρια του πάνω του, ναι, καθώς ο καυγάς ήταν ανεξέλεγκτος”.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRAD PITT, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ