Τις τελευταίες ημέρες η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” όπου είχε αναφερθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη, με τις δηλώσεις της να λαμβάνουν σχόλια τόσο από συναδέλφους της όσο και από τον κόσμο.

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει. Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής, για κάποιο λόγο συνέβησαν αυτά και βλέπουμε ότι όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Ήρθε. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;», είχε πει στην εκπομπή του mega και εξέφρασε τη διαφωνία της με την απόφαση να μην αναπαράγονται οι σειρές στις οποίες έχει παίξει ο ίδιος στη μικρή οθόνη.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Μετά από αυτήν την τοποθέτηση, ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε εκφράσει τη γνώμη του στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” , λέγοντας: «Αναγκάστηκα να τη δω τη συνέντευξη. Διαχειριζόμαστε μια δύσκολη κατάσταση και πολλοί άνθρωποι μπορεί να κάνουν αστοχίες σε αυτά που λένε. Θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκέφτονται καλά πριν μιλήσουν γιατί εκτίθενται μερικές φορές ανεπανόρθωτα. Ήταν άστοχο το σχόλιο της Ελισάβετ. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει κανονικά τη σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί και αυτή η ίδια με τον τρόπο που μίλησε και πώς τοποθετήθηκε. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο»

Ωστόσο, οι δυο τους συναντήθηκαν στα γυρίσματα της σειράς “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” και ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε κοινό τους στιγμιότυπο, ενώ στα όσα έγραψε αποσαφήνισε: «Τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας τόσων χρόνων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ