Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο μουσικοσυνθέτης Φοίβος, ο οποίος ανέφερε τον λόγο για τον οποίο χώρισε καλλιτεχνικά με τη Δέσποινα Βανδή.

Οι δυο τους αποτέλεσαν ένα αχτύπητο δίδυμο μουσικά, καθώς η δισκογραφία και το ρεπερτόριο της ερμηνεύτριας στηρίζεται κατά πολύ στις δημιουργίες του.

Ο Φοίβος, λοιπόν, ανέφερε: «Τα αισθήματα με την Δέσποινα είναι αμοιβαία κι εξακολουθώ να τα αισθάνομαι κι εγώ για αυτήν. Έχεις κάποιο αγαπημένο φαγητό; Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα έφτανε κάποια στιγμή που θα ήθελες να δοκιμάσεις κάποιο άλλο φαγητό; Είναι τόσο απλό νομίζω. Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα κι είναι κατανοητό, ανθρώπινο. Εγώ είμαι διαφορετικής οπτικής, πιο επαγγελματικής. Δηλαδή είμαι του δόγματος ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις. Είμαι πιο ψυχαναγκασμένος και σταθερός. Ο καλλιτέχνης όμως θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε».

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και δήλωσε: «Μπορεί να έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ. Σε έχω πάντα στην καρδιά μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ