Όταν η Kim Kardashian αποφάσισε να φορέσει το εμβληματικό φόρεμα της Marilyn Monroe στο Met Gala, στις αρχές του μήνα, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις για το γεγονός να πάρει ένα ιστορικό κομμάτι της μόδας και να το δανειστεί για μία βραδιά. Εκείνος που δεν είχε κάνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής ήταν ο Bob Mackie, ένας εξ των αυθεντικών σχεδιαστών του φορέματος.

«Τεράστιο λάθος» να ξαναφορέσει η Kim το φόρεμα της Μonroe σύμφωνα με το σχεδιαστή Bob Mackie

Ο Mackie σχεδίασε το αρχικό φόρεμα το 1962 σε ηλικία 23 ετών, ως βοηθός τότε του σχεδιαστή Jean Louis που επιμελήθηκε σημαντικές λεπτομέρειες του φορέματος όπως το χαρακτηριστικό της nude ψευδαίσθησης που δίνει. Ο Mackie κλήθηκε να σχολιάσει στο Entertainment Weekly την επιλογή της Kim Kardashian να ξαναφορέσει το φόρεμα: «Νομίζω ότι ήταν τεράστιο λάθος. Η Μέριλιν ήταν θεά. Μια τρελή θεά, αλλά μια θεά. Ήταν απλά υπέροχη. Καμία δεν ποζάρει έτσι. Και το φόρεμα φτιάχτηκε για εκείνη. Σχεδιάστηκε για αυτήν. Ήταν για τον ακριβή τόνο του δέρματός της και ήταν ραμμένο για το σώμα της και για να τραγουδήσει το περίφημο «Happy Birthday Mr. President’ στο Madison Square Garden».

Η Kim Kardashian αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να χάσει 7 κιλά σε τρεις εβδομάδες για να μπορέσει να φτάσει κοντά στις διαστάσεις της Monroe, καθώς το φόρεμα- το πιο ακριβό που πουλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία- δεν μπορούσε να δεχτεί καμία μεταποίηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KIM KARDASHIAN, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ