Σε μία προσωπική αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Τρίτης η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη αιφνιδιάζοντας τον παρουσιαστή της εκπομπής «Το Πρωινό» Γιώργο Λιάγκα αλλά και όλους όσoυς βρίσκονταν στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την χθεσινή αποκάλυψη του Σταύρου Θεοδωράκη για τη μάχη του με τον καρκίνο αλλά και τον τυχαίο τρόπο με τον οποίο το ανακάλυψε, η Φωτεινή Πετρογιάννη εξομολογήθηκε την προσωπική της εμπειρία.

Αρχικά η δημοσιογράφος είπε: «Σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι λέμε αυτά τα κλισέ, ότι η πρόληψη σώζει ζωές, αλλά είναι αλήθεια. Μπορείς να προλάβεις κάτι πάρα πολύ δύσκολο, πάρα πολύ σοβαρό. Πρέπει να κάνουμε εξετάσεις, μετά από κάποια ηλικία τουλάχιστον μία-δύο φορές το χρόνο» και συνέχισε: «Μου αρέσουν οι άνθρωποι που βρίσκουν κάποια στιγμή το θάρρος και τον τρόπο να επικοινωνήσουν το πρόβλημα υγείας τους, και περνούν έτσι το δικό τους μήνυμα σε ανθρώπους που είτε αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα είτε έχουν αφήσει την υγεία τους σε δεύτερη μοίρα».

Η μεγάλη αποκάλυψη της Φωτεινής Πετρογιάννη για τον σύντροφό της και τη μάχη με τον καρκίνο

Όσον αφορά την προσωπική της εμπειρία η ίδια είπε: «Δεν ξέρεις και πού θα σε βρει. Και εμένα ο σύντροφός μου στα 35 ανακάλυψε τυχαία τον δικό του καρκίνο και τον αντιμετώπισε. Είχε έναν πόνο στον αυχένα, έκανε μια εξέταση που αφορούσε στον αυχένα και ανακάλυψε κάτι άλλο. Τυχαία, στα 35 του» ξαφνιάζοντας και αιφνιδιάζοντας όλους όσοι την παρακολουθούσαν.

Ολοκληρώνοντας η δημοσιογράφος τόνισε: «Καλό είναι να επικοινωνούμε αυτά τα ζητήματα, γιατί μπορούμε να σώσουμε ζωές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ