Για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της μίλησε μέσω ανάρτησής της στο instagram η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Η δημοσιογράφος η οποία φέτος βρίσκεται στην εκπομπή Pop Up στον ALPHA,  αποκάλυψε ότι έπασχε από ενδομητρίωση και οδηγήθηκε στο χειρουργείο το 2012.

Όπως γράφει: «Κάποιες ιστορίες είναι κρυμμένες βαθιά μέσα μας. Γιατί είναι ιστορίες πόνου, πόνου τόσο δυνατού, όπως αυτός της ενδομητρίωσης. Άκουσα πρώτη φορά τη λέξη «ενδομητρίωση» το 2012 όταν έκανα το πρώτο μου χειρουργείο! Τότε δεν ήξερα πολλά, όμως έψαξα, έμαθα, συμβουλεύτηκα…γιατί όταν γνωρίζεις, ο πόνος με ένα μαγικό τρόπο γίνεται λιγότερος!

Στη φωτογραφία που βλέπεις, αγγίζω το σημείο που χειρουργήθηκα! Έχει μια μικρή πληγή ακόμα, όμως δε με νοιάζει! Αρκεί που έφυγε η πληγή από μέσα μου! Ο πόνος της ενδομητρίωσης, μπορεί κάποιες φορές να είναι σιωπηλός και κάποιες άλλες ηχηρός, όμως σίγουρα είναι πέρα για πέρα αληθινός. Γιατί δεν είναι όλες οι ιστορίες όμορφες και κάθε μία είναι ξεχωριστή με τον δικό της τρόπο. Δεν θα είναι ποτέ κάτι απλό! Όσο γλυκιά, πικρή ή άχαρη κι αν είναι, κάθε ιστορία πρέπει να ακουστεί, όσο βαθιά κρυμμένη μέσα μας κι αν βρίσκεται».

https://www.instagram.com/p/CH7-wzChj51/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε επίσης:

Δύο νέα πρόσωπα στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ