Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, καθώς ο ερχομός του γιου τους τούς έχει πλημμυρίσει με χαρά. Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής υποδέχτηκαν το πρώτο παιδί τους στις 7 Φεβρουαρίου του 2023, ενώ η Ελένη είχε αναφέρει με ανάτησή της για τον γιο της: «Είσαι το σπουδαιότερό μου επίτευγμα».

Το ζευγάρι απολαμβάνει τη νέα του καθημερινότητα και μάλιστα η διάσημη performer ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή με μια μεγάλη περιοδεία.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμέρτο Μποτία μένουν σε ένα όμορφο σπίτι στα νότια προάστια της Αττικής και η τραγουδίστρια έχει κοινοποιήσει αρκετά στιγμιότυπα από το εσωτερικό του. Ωστόσο, το εν λόγω σπίτι διαθέτει έναν υπέροχο κήπο με πισίνα και μια ακόμα πιο υπέροχη θέα.

ελένη φουρείρα αλμπέρτο μποτία σπίτι

Το σπίτι του περιβάλλεται από πράσινο και έχει θέα σε έναν ωραίο λόφο, με την τραγουδίστρια να δημοσιεύει φωτογραφίες της με φόντο τη μαγευτική θέα.

Το σπίτι της αποτελεί το ησυχαστήριό της, ενώ το έχει επιμεληθεί με αγάπη και προσοχή. Η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει τη θέα της και μάς τη δείχνει με χαμόγελο!

Η Ελένη Φουρέιρα μάς άνοιξε το δωμάτιο του γιου της

Αλμπέρτο Μποτία: 5+1 στοιχεία για τον ποδοσφαιριστή και σύντροφο της Ελένης Φουρέιρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ