Σε ένα αρκετά όμορφο και προσεγμένο σπίτι μένουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τα social media έχουμε φιλοξενηθεί σε αυτό.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι σε σχέση αρκετό διάστημα, ωστόσο δεν επιθυμεί να προβάλλει τη σχέση του και φροντίζει να κινείται διακριτικά. Άλλωστε, η pop artist σπανίως αναφέρεται στον δεσμό της μέσα από συνεντεύξεις, ενώ όταν αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” το έκανε με τρυφερότητα.

Ελένη Φουρέιρα

«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω πως στη ζωή μου πρέπει να έχουν χώρο μόνο οι υπέροχοι άνθρωποι και άνθρωποι που μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα ζωή ή να συνεχίσεις όλη σου του ζωή. Οπότε οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία για να έχουν μέλλον», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια του hit “Αεράκι“.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο ποδοσφαιριστής της “Αλ Ουάχντα” έχουν επιλέξει την περιοχή των Νοτίων Προαστίων. Η διακόσμηση του σπιτιού τους είναι λιτή και κυριαρχούν τα ήρεμα χρώματα, ενώ μάλιστα υπάρχει και κήπος με αρκετό πράσινο.

Ελένη Φουρέιρα

Όσον αφορά στους εσωτερικούς χώρους της κατοικίας τους, το σαλόνι είναι αρκετά μεγάλο. Υπάρχουν λευκοί καναπέδες και minimal αισθητικής διακοσμητικά, ενώ ακόμα μια μεγάλη τζαμαρία που οδηγεί στον εξωτερικό χώρο επιτρέπει στο φως του ήλιου να μπαίνει μέσα. Άλλωστε, τα φυτά εσωτερικού χώρου που υπάρχουν χρειάζονται τις ακτίνες του.

Παράλληλά, η Ελένη Φουρέιρα μας έχει δώσει και μια μικρή γεύση από το υπνοδωμάτιό τους, όπου επίσης κυριαρχεί η λιτή διακόσμηση, το φως και οι καθρέφτες, ενώ υπάρχει και χώρος γκαρνταρόμπας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ