Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν τη συμπαθούσα καθόλου, είχε βγει και με είχε κράξει»

Στο πλαίσιο της εκπομπής της στο Youtube, το γνωστό μοντέλο που μας έχει απασχολήσει λόγω της σχέσης της με τον Χρήστο Μάστορα, σχολίασε την τηλεοπτική πραγματικότητα και στάθηκε λίγο παραπάνω στην περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν τη συμπαθούσα καθόλου, είχε βγει και με είχε κράξει»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη εξέφρασε τη δική της γνώμη για τις κόντρες της παρουσιάστριας με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Δανάη Μπάρκα.

Χαρακτηριστικά, είπε: «Εμένα η Κατερίνα Καινούργιου μου αρέσει πάρα πολύ. Κάποτε δεν την συμπαθούσα καθόλου γιατί είχε βγει και με είχε κράξει και έπεσα από τα σύννεφα τότε. Ανέβασα κάτι, μιλήσαμε με μηνύματα, μου έστειλε εκείνη να το ξεκαθαρίσουμε και τα λύσαμε».

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, στη συνέχεια, προσέθεσε: «Δεν ήταν φίλες, όταν κάνεις παρέα τηλεοπτικά με κάποιον, δεν σημαίνει ότι κάνεις και στη ζωή. Εγώ θεωρώ ότι δεν είναι σωστό αυτό που έγινε απέναντι στη Δανάη. Είμαι και με τις δύο πλευρές. Καταλαβαίνω αυτό που πέρασε η Κατερίνα αλλά, επειδή κάποιες φιλικές σχέσεις είναι μόνο τηλεοπτικές και τίποτα άλλο, εγώ υπερασπίζομαι τη Δανάη σε αυτό».

Ενώ, στο τέλος, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα και στα όσα έχουν ακουστεί για έναν ενδεχόμενο χωρισμό τους: «Δεν είναι καθόλου ανώριμο και, αν έχεις κάνει ψυχοθεραπεία στην ζωή σου, ξέρεις ότι δεν είναι ανώριμο. Τους ανθρώπους που δεν θες να βλέπεις, πρέπει να τους μπλοκάρεις, εγώ αυτής της άποψης είμαι. Να ξεκαθαρίσω κάτι λοιπόν, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow».

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το βίντεο από την εκπομπή της:

Πηγή: Youtube

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ