Κατά έναν χρόνο μεγαλύτερος έγινε ο Μπρούνο Τσιρίλο και μοιράστηκε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον ίδιο να απαθανατίζεται χαμογελαστός και ευδιάθετος.

Ο ποδοσφαιριστής γιόρτασε τα γενέθλιά του στην Ιταλία και έλαμπε από χαρά, ενώ η πρώην σύζυγός του και μητέρα της κόρης τους, Έλενα Ασημακοπούλου, τού ευχήθηκε κάνοντας like στο βίντεό του.

«Το να μεγαλώνεις δεν σημαίνει να γίνεις αυτό που ονειρευόσουν, αλλά να είσαι περήφανος για αυτό που είσαι. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, σας κουβαλάω όλους στην καρδιά μου», ανέφερε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Μπρούνο Τσιρίλο
Αγκαλιά με την κόρη του, Μαρία-Ροζάρια

Ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο, διατηρούν μια καλή σχέση αφού η κόρη τους, Μαρία-Ροζάρια, είναι προτεραιότητά τους.

Η Έλενα Ασημακοπούλου σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό HELLO! και στον Σάββα Μπίτζα είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με απασχολούσε το ότι θα αποτελούσε θέμα στα ΜΜΕ το διαζύγιο, όχι για τον εαυτό μου, αλλά για την ψυχική υγεία του παιδιού μου. Γι’ αυτό και δεν το ανακοίνωσα όταν συνέβη, αλλά μετά από οκτώ μήνες. Ήθελα να είμαι σίγουρη ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην κόρη μου από τους συμμαθητές της, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά και αυθόρμητα παράλληλα. Αν και η Μαρία ήταν απόλυτα έτοιμη να απαντήσει σε οποιοδήποτε σχόλιο, ήθελα να έχει τελειώσει η σχολική περίοδος ώστε όλο αυτό να έχει ξεθυμάνει μέχρι την έναρξη της επόμενης».

Ακόμα, σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, είχε επισημάνει: «Ο χωρισμός, όσον αφορά το ζευγάρι, έχει να κάνει με το συναίσθημα και την επικοινωνία».

Ο Μπρούνο Τσιρίλο γιόρτασε τα γενέθλιά του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΡΟΥΝΟ ΤΣΙΡΙΛΟ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ