Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Αν δεν θέλουμε να μιλήσουμε με κάποιον, μπορούμε και οφείλουμε να μην μιλάμε με κάποιον»

Η Ζενεβιέβ μίλησε χθες στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το μέλλον του First Dates και για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά.

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Αν δεν θέλουμε να μιλήσουμε με κάποιον, μπορούμε και οφείλουμε να μην μιλάμε με κάποιον»

«Για μένα δεν τελειώνει ακόμα η σεζόν. Το First Dates συνεχίζει. Μακάρι να το δούμε και από Σεπτέμβρη, δεν έχω ρωτήσει. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να κάνω ραντεβού για του χρόνου, ακόμα τρέχει η χρονιά», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Όταν ρωτήθηκε για το GNTM η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε: «Έχω να πω ότι το GNTM είναι μια εκπομπή που έχω λατρέψει και μακάρι να επιστρέψει, γιατί μου λείπει ως τηλεθεάτρια. Δεν έχω τη μαγική μπάλα να προβλέψω το μέλλον».

Για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά σημείωσε: «Δεν μιλήσαμε με τη Βίκυ. Συμβαίνει, είναι αμελητέας σημασίας. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, σοβαροί, γυναίκες, δεν υπάρχει λόγος. Αν δεν θέλουμε να μιλήσουμε με κάποιον, μπορούμε και οφείλουμε να μην μιλάμε με κάποιον.

Δεν με στενοχωρεί καθόλου, μπορώ να επιλέξω ποιους ανθρώπους έχω μαζί μου. Με την Ηλιάνα μιλάμε, μου αρέσει πάρα πολύ στο Shopping Star, μακάρι να συνεχίσει, της πάει πάρα πολύ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΕΝΕΒΙΕΒ ΜΑΖΑΡΙ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ