Η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί το οποίο είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική στις 07.25 το πρωί της Δευτέρας 5/12 και την είδηση αποκάλυψε ο γυναικολόγος της, Θάνος Παράσχος στο «Πρωινό».

«Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Για λόγους ασφαλείας έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν», ανέφερε.

«Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, συγκινημένη και πολύ ψύχραιμη. Ο Ιαν νομίζω ότι συγκινήθηκε πάρα πολύ. Περισσότερο ο Ίαν συγκινήθηκε, η Μαίρη είναι πολύ ψύχραιμη και χαρούμενη. Της δώσαμε το μωρό αμέσως στην αγκαλιά της. Πήγαν όλα εξαιρετικά καλά. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα χρώματα και τα μάτια της Μαίρης», συμπλήρωσε.

Μαίρη Συνατσάκη

H Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είχαν ανακοινώσει την είδηση της εγκυμοσύνης με μια τρυφερή ανάρτηση στα social media.

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ