Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο τον Ιούλιο του 2017 στη Λήμνο, που είναι το αγαπημένο τους νησί. Την ίδια ημέρα το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να τελέσει και τη βάφτιση της πρώτης του κόρης τελώντας έτσι διπλό μυστήριο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, δύο περίπου χρόνια μετά τη γέννηση της πρωτότοκης κόρης τους Κατερίνας, υποδέχθηκε στην αγκαλιά του τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους τον γιο τους Αντώνη.

Την είδηση για τον ερχομό του Αντώνη Βαρδή junior έκανε γνωστή ο μπαμπάς του Γιάννης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Αντώνης Βαρδής junior γεννήθηκε το πρωί του Σαββάτου.

“Παιδια γεννήσαμε❤️ ήρθε στο κόσμο μας ο Αντώνης Βαρδής σήμερα ψυχοσάββατο. Μεγάλη χαρά και μεγάλη ευλογιά. Ευχαριστώ τόσο πολύ την σύζυγο μου που για δεύτερη φορά μου κάνει το μεγαλύτερο δώρο. Μπαμπά μου οτι δεν έζησες θα το ζεις μέσα από μένα γιατί κυλάς στο αίμα μου @natasaskafida #giannisvardis #antonisvardis”. Έγραψε κάτω από την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του ο ευτυχής μπαμπάς, Γιάννης Βαρδής.

 

View this post on Instagram

 

15/6/19✨✨✨ Η απόλυτη ευτυχία για 2η φορά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα μας… Ήρθε στην ζωή μας το δεύτερο αγγελούδι μας για να μας χαρίσει ακόμα πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές!!! Άνθρωπέ μου @giannisvardis σ ευχαριστώ τόσο πολύ που μου έδωσες την ευκαιρία να νίωσω για ακόμα μία φορά κάτι τόσο δυνατό…σ´αγαπάω μέχρι το τέλος του κόσμου!!! Μαμά μου @eriagnew είσαι μοναδική!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσας για τις ευχούλες σας,εύχομαι σε όλους υγεία ,ευτυχία ,γαλήνη και σε όποιον το επιθυμεί ,να αξιωθεί να ζήσει το θαύμα της ζωής!!! #newborn #babyboy #happiness #fulloflove

A post shared by Natasa Skafida-Vardi (@natasaskafida) on

“Η απόλυτη ευτυχία για 2η φορά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα μας…Ήρθε στην ζωή μας το δεύτερο αγγελούδι μας για να μας χαρίσει ακόμα πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές!!!
Άνθρωπε μου @giannisvardis σ ευχαριστώ τόσο πολύ που μου έδωσες την ευκαιρία να νιώσω για ακόμα μία φορά κάτι τόσο δυνατό…σ´αγαπάω μέχρι το τέλος του κόσμου!!!
Μαμά μου @eriagnew είσαι μοναδική!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τις ευχούλες σας,εύχομαι σε όλους υγεία ,ευτυχία ,γαλήνη και σε όποιον το επιθυμεί ,να αξιωθεί να ζήσει το θαύμα της ζωής!!!#newborn #babyboy #happiness #fulloflove”. Έγραψε σαν λεζάντα κάτω από την πρώτης της φωτογραφία με τον γιο της η ευτυχισμένη μαμά, Νατάσα Σκαφιδά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ