Στις 13 Ιουλίου κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας και η Khloe έχει αφήσει κάοιες ενδείξεις ότι το μωρό τους ίσως να έχει ήδη έρθει στη ζωή.

Την Τετάρτη, 27 Ιουλίου, η 38χρονη μοιράστηκε ένα βίντεο με δύο πλοία να πλέουν στο ηλιοβασίλεμα με τη λεζάντα, “Sing Baby“, και το βίντεο θα μπορούσε να είναι μια ωδή για τα δύο παιδιά της: την True Thompson και το νέο μωρό της.

Την Πέμπτη, 28 Ιουλίου, η Khloe Kardashian μοιράστηκε μια φωτογραφία με δύο κουτιά με τα βρεφικά προϊόντα από τα «Kylie Baby» της αδελφής της Kylie Jenner και αρκετοί επισήμανα ότι ενδέχεται να αποτελούν τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για το νεογέννητο μωρό της.

Όσο για τον Tristan Thompson, ο οποίος το τέταρτο παιδί του, προχώρησε τη Δευτέρα 25 Ιουλίου στην κοινοποίηση μιας selfie με την κόρη του True πάνω σε ένα τραμπολίνο. Το τραμπολίνο μοιάζει με αυτό που η Khloe Kardashian μοιράστηκε με βίντεο το 2020, και πολλοί θεώρησαν ότι σημαίνει πως ο Tristan θα μπορούσε να είχε επιστρέψει στο σπίτι για να συναντήσει το νεογέννητο παιδί τους.

khloe kardashian

Μετά τη διαρροή της είδησης, ο εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε την είδηση, λέγοντας ότι το μωρό είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα έχει ένα αδερφάκι που συνελήφθη τον Νοέμβριο. Η Khloe είναι απίστευτα ευγνώμων προς την εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία», είχε αναφέρει.

O Tristan Thompson περπατά στη Μύκονο με τη νέα συνοδό του κι η Khloe Kardashian αντιδρά δημόσια

Η Khloe Kardashian σπάει τη σιωπή της: «O Tristan Thompson δεν είναι για μένα. Θυμάμαι όταν με απάτησε λίγο πριν γεννήσω την True»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KHLOE KARDASHIAN, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ