Ο George Clooney βρέθηκε στο talk show της Drew Barrymore και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων και για την πρόταση γάμου που έκανε στη σύζυγό του, Amal Alamuddin, η οποία ήταν «σκέτη καταστροφή»!

Ο George Clooney, παραδέχτηκε ότι είχε ήδη έξι μήνες σχέση με την δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Αμάλ Αλαμουντίν, και ότι ήταν έτοιμος να τη ρωτησει άμα θέλει να γίνει η γυναίκα του.

Η καταστροφική πρόταση γάμου του George Clooney στην Amal Alamuddin

«Ήταν μια καταστροφή. Και το σχεδίαζα καιρό, τα είχα όλα στο μυαλό μου», είπε αρχικά ο George Clooney. «Είχα το δαχτυλίδι σε ένα μικρό συρτάρι πίσω της κι είχα ετοιμάσει δείπνο. Βγαίναμε περίπου έξι μήνες», εξηγεί. «Είχα βαλει το τραγούδι μας, το “Why Shouldn’t I” και της ζήτησα να πιάσει κάτι από το συρτάρι.» είπε ο ίδιος συνεχίζοντας την ιστορία. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, καθώς η Amal ανακάλυψε το δαχτυλίδι και θεώρησε ότι ανήκε σε μια από τις πρώην φίλες του Clooney.

«Βγάζει το κουτί από το συρτάρι και βλέπει ότι υπάρχει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι εκεί. Και το κοιτάζει και λέει “α, υπάρχει ένα δαχτυλίδι εκεί μέσα”. Λες και κάποια άφησε ένα δαχτυλίδι εκεί πριν από χρόνια. Και όλα αυτά ενώ εγώ είχα γονατίσει μπροστά της. Τελικά, μετά από 20 λεπτά, κατάλαβε ότι της κάνω πρόταση γάμου και μου λέει “Θεέ μου, Θεέ μου.... Είχε γουρλώσει τα μάτια και είπε ναι», καταλήγει γελώντας ο ηθοποιός.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά το 2014 και το 2017 απέκτησαν δύο δίδυμα παιδάκια, τον Alexander και την Ella.

George Clooney

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ