Ο George Clooney είχε σοκαριστεί μετά το ατύχημα που είχε με το σκούτερ του, το 2018, στην Ιταλία. Ο ηθοποιός ομολόγησε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλοι που είχαν δει το ατύχημα, προτιμούσαν να τραβήξουν φωτογραφίες, αντί να τον βοηθήσουν ή να καλέσουν βοήθεια.

 

 

 

Το δραματικό ατύχημα συνέβη στη Σαρδηνία, ενώ κατευθυνόταν στο σετ της τηλεοπτικής σειράς Catch-22. Ο George Clooney οδηγούσε το σκούτερ του όταν ένα αυτοκίνητο μπήκε στη ανάποδα στη λωρίδα, αναγκάζοντάς τον να προσγειωθεί στην άλλη πλευρά του δρόμου, αφού έπεσε πάνω στο παρμπρίζ του άλλου αυτοκινήτου. Ενώ ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι υπέστη μόνο μικρούς τραυματισμούς, ομολόγησε ότι ήταν χειρότερο, όταν παρατήρησε ότι το πλήθος γύρω του, απλά τραβούσε φωτογραφίες του. «Θα θυμάμαι πάντα εκείνη τη στιγμή, γιατί κανείς δεν έκανε κίνηση να ζητήσει βοήθεια ή να έρθει να με βοηθήσει», προσθέτοντας ότι «η χειρότερη στιγμή της ζωής μου ήταν για αυτούς διασκέδαση».

 

george clooney

@georgeamalclooney

Ο George Clooney προσπάθησε να παροτρύνει όλους, να προσέχουν την πραγματικότητα γύρω τους και να αφήσουν «το τηλέφωνο κάτω». Αστειεύτηκε επίσης και είπε ότι η σύζυγός του Amal Clooney του απαγόρευσε να οδηγήσει σκούτερ στο μέλλον.

 

Διαβάστε περισσότερα:

Michelle Obama: Το απροσδόκητο δώρο-έκπληξη που έλαβε από τη Jill Biden

Angelina Jolie: «Tα τελευταία 5 χρόνια ήταν πολύ σκληρά»

Jennifer Aniston: Αποτίει φόρο τιμής στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ