Για τον George Clooney, η παραμονή στο σπίτι τη διάρκεια της πανδημίας μόνο εύκολη δεν ήταν. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο W Magazine, ο ηθοποιός, μίλησε για τις ευθύνες που αναλαμβάνει περνώντας αρκετό χρόνο στο σπίτι, στηρίζοντας το “μένουμε σπίτι” και υπακούοντας τις οδηγίες της κυβέρνησης. Αν και όλοι μας μπορούμε να φανταστούμε πόσες δουλειές μπορεί να έχει ένα σπίτι, ειδικά για ένα ζευγάρι με δύο παιδιά τριών χρονών, όπως ο George και η Amal Clooney, o ίδιος κατάφερε να μας εκπλήξει.

George Clooney δουλειές στο σπίτι

Το εξώφυλλο του περιοδικού W, με τον διάσημο σταρ να ποζάρει με τα ποδήλατα των δυο παιδιών του.

Ευτυχώς για τον George Clooney, αντιμετωπίζει τις δουλειές που αναλαμβάνει ως…χόμπι.

“Θα σας πω τα χόμπι που έχω αναλάβει στο σπίτι: Δύο με τρία πλυντήρια την ημέρα, καθώς και πλύσιμο πιάτων καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής αφού τα παιδιά μου είναι ακατάστατα.”, ενώ αστειευόμενος πρόσθεσε: “Όπως φαίνεται πρέπει να πλένεις και τα παιδιά σου μια στο τόσο”.

Και οι ευθύνες του διάσημου ηθοποιού δεν τελειώνουν εδώ, αφού εξομολογήθηκε πως έχει αναλάβει προσωπικά και το κούρεμα του γιού του, λέγοντας “Κουρεύω τον γιo μου αλλά και εμένα τον ίδιο, παρόλα αυτά δεν έχω κουρέψει την κόρη μου γιατί θα έμπλεκα άσχημα. Η κόρη μου είναι μια κούκλα, με μακριά υπέροχα μαλλιά. Αν χαλάσω τα μαλλιά του γιου μου θα το αντέξει, αν όμως κατέστρεφα τα υπέροχα μαλλιά της κόρης μου η γυναίκα μου θα με σκότωνε.”

 

George Clooney και Amal

O George Clooney με τη σύζυγό του, Amal.

 

Και ενώ όλοι μας προσπαθούμε να μείνουμε ασφαλείς κατά την περίοδο της πανδημίας, ο star του Midnight Sky μίλησε στην The Guardian τον περασμένο Δεκέμβριο για το πώς και γιατί παίρνει επιπλέον μέτρα προφύλαξης για τα παιδιά του αυτή τη δύσκολη εποχή.

“Ο γιος μου έχει άσθμα” εξήγησε, “Λένε πως ο Covid-19 δεν έχει ισχυρή επίδραση στα παιδιά. Πόσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε όμως; Δεν γνωρίζουμε ακόμα για τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που μπορεί να έχει στην υγεία τους.”

Παρόλο που η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη, ο George Clooney έχει υψηλές προσδοκίες για το μέλλον.

“Είναι μια κακή χρονιά φέτος, μέχρι τώρα τουλάχιστον, παρόλα αυτά πιστεύω πως θα το ξεπεράσουμε. Το πιστεύω με όλη μου την καρδιά. Αν δεν το πίστευα, δεν ξέρω με τι ψυχή θα μεγαλώναμε παιδιά σε αυτόν τον κόσμο. Θα το ξεπεράσουμε και θα βγούμε και καλύτεροι μέσα από τις εμπειρίες μας.”

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα:

 

Angelina Jolie: «Tα τελευταία 5 χρόνια ήταν πολύ σκληρά»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ