Η Georgina Rodriguez και τα παιδιά της με τον άσσο του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo, αποφάσισαν να… «φέρουν» τα Χριστούγεννα πολύ νωρίτερα!

Με διάφορα stories στο Instagram, η influencer και επιχειρηματίας, ανέβασε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε με τα παιδιά της, Cristiano Ronaldo Jr., Alana, Eva, και Mateo.

Στις φωτογραφίες, φαίνονται τα παιδιά να είναι ενθουσιασμένα που στολίζουν το δέντρο και που βοηθούν τη μαμά τους. Η αγαπημένη οικογένεια, είναι προφανές ότι επέλεξε τον παραδοσιακό τρόπο για να στολίσουν το σπίτι τους.

ronaldo

Η Rodriguez μοιράστηκε αυτές τις εικόνες μαζί με άλλες ευτυχισμένες στιγμές που απαθανάτισε την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα σε κάποιες άλλες εικόνες φαίνονται τα παιδιά ντυμένα για το Halloween αλλά και όλη η οικογένεια να παρακολουθεί έναν από τους αγώνες του Cristiano Ronaldo.

«Το νόημα των ωρών, των λεπτών και των δευτερολέπτων μου… Ευχαριστώ τον Θεό για την τόση αγάπη. Είμαι μια τυχερή μητέρα και φίλη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Georgina Rodriguez με τους εκατομμύρια followers να την αποθεώνουν.

H Georgina Rodriguez μαζί με τα παιδιά της, στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η οικογένεια του Cristiano Ronaldo και της Georgina Rodriguez έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι πολύ αγαπημένη. Μάλιστα στο ντοκιμαντέρ του Netflix «I am Georgina», η τελευταία αποκαλύπτει πολλές άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον Ronaldo αλλά και άλλα πολλά.

Georgina Rodriguez

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ