Κατά έναν χρόνο ωριμότερη έγινε η Άντζελα Γκερέκου και κοινοποίησε στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα αγαπημένα της πρόσωπα να την πλαισιώνουν.

Η ηθοποιός και Πρόεδρος του ΕΟΤ δέχτηκε τις ευχές του κόσμου, ενώ στις φωτογραφίες που δημοσίευσε έσβησε τη γενέθλια τούρτα της με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, αλλά και τον αδερφό της, Αλέξανδρο Γκερέκο, στο πλευρό της.

«Τα πιο χαρούμενα γενέθλια στην αγάπη μου», ήταν η ευχή που δέχτηκε η Άντζελα Γκερέκου από την Μαρία Βοσκοπούλου! «Μέρα γενεθλίων με αγαπημένους μου ανθρώπους!!! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές!», ανέφερε η ίδια στην ανάρτησή της για τα γενέθλιά της που γιορτάστηκαν στις 26 Μαρτίου.

άντζελα γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου πόζαρε με χαμόγελο, ενώ το πουκάμισό της ήταν κομψό και chic. Η Άντζελα Γκερέκου πρωταγωνιστεί για ακόμα μια χρονιά στη «Γη της Ελιάς» και παράλληλα μάς γνωστοποίησε σε συνέντευξή της ότι ασχολείται με την αγιογραφία.

Η ηθοποιός και Πρόεδρος του ΕΟΤ φροντίζει να περνά στιγμές με την οικογένειά της, ενώ αυτή η ξεχωριστή για εκείνη ημέρα έγινε ακόμα πιο ξεχωριστή, αφού η Μαρία Βοσκοπούλου και ο Αλέξανδρος Γκερέκος ήταν στο πλευρό της.

Άντζελα Γκερέκου: Με την μητέρα της και την κόρη της για το πέταγμα του χαρταετού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ