Η Γιάννα Αγγελοπούλου έρχεται στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 21 Ιουνίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:15, για να διαλύσει πολλούς μύθους γύρω από το όνομά της.

Εξομολογητική και βαθιά ειλικρινής, όσον αφορά την προσωπική της ζωή, αναφέρεται στη γνωριμία της με τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο, μιλάει για τα παιχνίδια που παίζει σήμερα με τις εγγονές της και αποκαλύπτει ποια φωτογραφία κουβαλάει πάντα μαζί της -μέσα στην περίφημη ατζέντα, που ποτέ δεν αποχωρίζεται.

Γιάννα Αγγελοπούλου

«Περάσαμε κάποιες δύσκολες εποχές, γιατί εντάξει ο Θεόδωρος είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλά καλά, και ξαφνικά βρέθηκε στη σκιά κι όλοι μιλούσαν για τη Γιάννα. Μια σχέση, δηλαδή, που την είχαμε σφυρηλατήσειγιατί ήταν μια σχέση αποδοχής και ισορροπημένη-, ξαφνικά είχε φύγει. Αυτό, συν το θέμα της υγείας μου όταν τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Όταν σου έρχεται κάτι πρέπει να έχεις το θάρρος να το αντιμετωπίσεις. Το να πεις αμέσως “χωρίζω”, όχι, πράγματι περάσαμε μια τέτοια δυσκολία. Αλλά για να λέγομαι ακόμα Γιάννα Αγγελοπούλου το ξεπεράσαμε», δήλωσε με απόλυτη ειλικρίνεια η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου για την στιγμή που κλονίστηκε η υγεια της

Σε άλλο σημείο, μίλησε για τη δύσκολη στιγμή κατάρρευσής της μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον φόβο ότι θα αφήσει τα παιδιά της: «Το σοκ που έπαθα όταν μου είπαν “έχεις αυτό και θα κοιτάξουμε να το προλάβουμε… Ο γιατρός φοβήθηκε κι είπε στον άντρα μου ότι το αίμα μου ήταν σαν νερό και ότι πρέπει να πάω στο νοσοκομείο. Είπα “κοίτα πόσα έχω περάσει και θα γίνει μια στραβή και θα φύγω με τα παιδιά μικρά. Υπήρχε κίνδυνος για όλα».

Τέλος, η Γιάννα Αγγελοπούλου είπε με χιούμορ και ειλικρινή διάθεση: «Δεν μου αρέσει ο όρος πεθερά. Εμένα με ενδιαφέρει να είναι τα παιδιά μου ευτυχισμένα. Από τη στγμή που είναι ευτυχισμένα στηρίζω πιο πολύ τους συντρόφους τους απ’ ότι εκείνα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ