Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου και αναφέρθηκε στα παιδιά της, με τη συγκίνησή της να είναι έκδηλη, αλλά και σε όσα τη ευχαριστούν. Παράλληλα, όμως, αναφέρθηκε στην κατάρρευσή της το 2004.

«Να αγχωθείς επειδή κινδυνεύει η ζωή σου, το καταλαβαίνω. Για οποιοδήποτε άλλο λόγο όχι. Επειδή εγώ έχω περάσει από μία κατάσταση που σκέφτεσαι αν θα ζήσω, αν θα είμαι εντάξει και έτσι όπως ήμουν, και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα-, όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερο ρόλο. Υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι που έχουν περάσει περιπέτειες», είπε μεταξύ άλλων.

Γιάννα Αγγελοπούλου

Στη συνέχεια η Γιάννα Αγγελοπούλου ανέφερε: «Όταν έχεις περάσει στη ζωή σου τέτοιες δοκιμασίες, τις οποίες εγώ έχω περάσει και με τον Θόδωρο όταν κινδύνεψα να τον χάσω μερικές φορές… Όταν βάζεις τον άλλο στο ασθενοφόρο, όταν μπαίνει, κλείνουν οι πόρτες και δεν ξέρεις αν θα βγει ξανά, τότε βλέπεις ότι μεγαλώνεις τον πίνακα του ορίζοντα. Με τι θέλω να ασχοληθώ και πόσο σοβαρά θέλω να ασχοληθώ με διάφορα πράγματα;».

Παράλληλα, μίλησε για την κατάρρευσή της κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων και τη στήριξη του συζύγου της.

«Όταν τελείωσαν οι Ολυμπιακοί, τέλος του 2004, συνέβησαν όλα αυτά. Πήγα πρώτη φορά διακοπές με τα παιδιά στο σπίτι στο βουνό και εκεί κατέρρευσα. Έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι. Μου έκαναν εξετάσεις και έλεγε στον Θόδωρο ο γιατρός φοβισμένος ότι το αίμα μου είναι σαν νερό, δεν αναλάμβανε. Του έλεγε να με πάει στο νοσοκομείο. Εγώ δεν ήθελα να μπω στο νοσοκομείο για να περάσω Πρωτοχρονιά με τα παιδιά μου. Όπου σερνόμουν κυριολεκτικώς. Μπήκα στο νοσοκομείο για να κάνω εξετάσεις και εγώ σηκώθηκα μετά και έφυγα να γυρίσω πίσω στα παιδιά που ήταν ακόμα μικρά. Έπρεπε να μείνω στο νοσοκομείο. Όπως και έγινε. Με αναλαμβάνουν και με σώζουν. Γυρίζει ο Θόδωρος στην Αθήνα με τα παιδιά και αρρωσταίνει με την καρδιά του».

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, όμως, συγκινήθηκε μιλώντας για τα παιδιά της: «Θυμάμαι τότε τον γιο μας, έβλεπε να τρέμει το χέρι του, και του έλεγε “αχ ρε μπαμπά να μην είμαστε πιο μεγάλοι να σε βοηθήσουμε”. Και θυμάμαι να μου λέει η Καρολίνα, τότε είχε κατέβει με τα παιδιά, “μαμά πάω το βράδυ -αγάπη μου- και ακούω αν αναπνέει”. Και εγώ ήμουν στο νοσοκομείο τότε. Λοιπόν όταν τα περάσεις αυτά, πεις ότι μπόρεσες και τα ξεπέρασες, τα βλέπεις όλα με διαφορετική οπτική. Τι αξίζει να κάνω, πού αξίζει να δοθώ, τι έχασα και αξίζει να το αναπληρώσω, πώς μπορώ να μάθω τους γύρω μου για αυτά τα πράγματα».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Γιάννα Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στην ηλικία της, επισημαίνοντας ότι πλέον κατανοεί καλύτερα τη ζωή.

«Λέω ότι είμαι 66 ετών. Γεννήθηκα 12 Δεκεμβρίου του 1955… Προσλαμβάνω τη ζωή καλύτερα στα 66. Όχι ότι μετράω τα πόσα μου μένουν και τι θα κάνω. Εμένα μου έχει δώσει πάρα πολλά. Φαντάσου ότι έχεις ένα κομπιούτερ, το πιο σύγχρονο, και βάζεις μέσα στοιχεία. Ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα κάνεις θα βγουν αυτά τα στοιχεία».

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι η εμφάνισή της είναι κάτι που την αφορά: «Μου αρέσει πολύ να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Μου άρεσε πολύ να γυμνάζομαι outdoor. Mου αρέσει έξω στη φύση. Δεν μου αρέσει μέσα. Μου αρέσει να αισθάνομαι καλά. Το να προσπαθείς να φανείς νέος και να μην μπορείς να γυρίσεις και να γυρίζεις σαν εκσκαφέας προς τα εδώ και προς τα εκεί, όχι δεν με ενδιαφέρει». Σε άλλο σημείο η Γιάννα Αγγελοπούλου ανέφερε: «Όλες οι γυναίκες επικρίνονται γιατί κρατάνε. Εδώ μπαίνουν στοιχήματα αν έκανε λίφτινγκ ή δεν έκανε. Λοιπόν, εγώ τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ