Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Μαρία Κορινθίου από «Το Πρωινό», ποιος γνωστός τραγουδιστής την διεκδικούσε παράλληλα με εκείνον αλλά και για την παρενόχληση που δέχτηκε ο ίδιος.

«Δεν ξέρω αν θα έκανα καθημερινή σειρά με την Μαρία Κορινθίου. Θα ήθελα να παίξω σε σειρά με την Μαρία, μεγαλώνοντας είμαστε πιο ώριμοι. Δεν θα σχολιάσω φήμες σχετικά με την πρόταση για να παρουσιάσουμε πρωινό μαζί με την Μαρία. Αυτοί που μας πρότειναν να κάνουμε εκπομπή με την Μαρία γνωρίζουν. Από την στιγμή που δεν βγήκε στον αέρα είναι σα να μην έγινε τίποτα. Με την Μαρία Κορινθίου θα έκανα τηλεοπτικά οτιδήποτε μας ταιριάζει», είπε αρχικά ο ηθοποιός ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από «Το Πρωινό».

«Έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα την Μαρία στο «Πρωινό», μου αρέσει σε οτιδήποτε κάνει. Η Μαρία είναι πολύ θετικό άτομο, δεν είναι ανταγωνιστική με την κακή έννοια. Το σίγουρο είναι ότι κάτι έγινε στο Πρωινό, δεν μπορεί κάποιος να σπάσει και να φύγει μία εβδομάδα πριν το τέλος. Η Μαρία διαχειρίζεται μόνη της τα «θέλω» της και διεκδικεί αυτά που πρέπει να διεκδικήσει. Η Μαρία είναι πολύ αντράκι, δεν «μασάει» από συμβόλαια και υποχρεώσεις. Η Μαρία έχει τις καλύτερες σχέσεις με το κανάλι, προφανώς ήταν εντάξει. Εννοείται ότι έκανε καλά που έφυγε από το «Πρωινό» η Μαρία».

Ο Γιάννης Αϊβάζης αναφέρθηκε και στην παρενόχληση που δέχτηκε ο ίδιος:

«Δέχτηκα παρενόχληση στα πρώτα μου βήματα. Ο χειρότερος τρόπος παρενόχλησης είναι ο ψυχολογικός. Στα πρώτα μου βήματα μπήκε τοίχος μπροστά μου, το διαχειρίστηκα με πολύ θυμό. Καβάλησα το καλάμι στο ξεκίνημά μου. Δεν τα βρήκα όλα εύκολα, έχω κάνει πολλές δουλειές. Έχω δουλέψει ως κρεοπώλης και έχω παίξει μουσική σε strip club. Έχω δουλέψει ως σερβιτόρος στην Ολλανδία, για να πληρώνω την σχολή μου».

Ο ηθοποιός μίλησε και για την εποχή που ακόμα διεκδικούσε την σύζυγό του:

«Την Μαρία Κορινθίου την διεκδικούσα εγώ και ένας γνωστός τραγουδιστής και φίλος. Με την κόρη μας, Ισμήνη, είναι πιο αυστηρή η Μαρία. Δεν θα σταματήσω να είμαι χαζομπαμπάς, είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που μεγαλώνει. Στην Ισμήνη αρέσει η υποκριτική, άλλα θέλει να ακολουθήσει και την νομική. Ετοιμάζω την ταινία «Μέχρι το τέλος» που έγραψα όταν η Μαρία ήταν έγκυος».

Δείτε όλα όσα είπε ο ηθοποιός στο video που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ