Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε σήμερα καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Το Πρωινό» και έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές» στο θέατρο Βεάκη, μίλησε τόσο για τα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά του. 

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε και για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler McBeth και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα του κάνει κακό η υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής. Το ότι η ελληνική κοινωνία το αποδέχεται έχω τις επιφυλάξεις μου. Δεν το αποδέχτηκε, κάνει ότι το αποδέχεται διότι θέλει να είναι και λίγο μοντέρνα. Δε γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα από τη μία μέρα στην άλλη. Θέλουν τον χρόνο τους».

Προς το τέλος της συνέντευξης ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν υπήρξε επικοινωνία με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά τις δηλώσεις του ότι είναι διαφορετικός από εκείνον, με τον ηθοποιό να δηλώνει:

«Δεν θα απαντήσω σε τίποτα από όλα αυτά αλλά θα πω κάτι γενικότερο. Ότι πάλι στα πλαίσια της αυτοκριτικής, πρέπει να βγάλουμε όλοι το φωτοστέφανο που έχουμε βάλει στο κεφάλι μας, να σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν άγιοι και να κάνουμε την αυτοκριτική μας όλοι μας. Και πρώτος θα την κάνω εγώ. Τα άλλα θα έρθουν. Οι υποθέσεις αυτές δικάζονται».

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιάννης Μπέζος στο video που ακολουθεί:

Κεντρική φωτογραφία: NDP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ