Γιάννης Χατζηγεωργίου: Περιγράφει την στιγμή που είδε το σπίτι παραβιασμένο

Ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου περιγράφει στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», την στιγμή που είδε το σπίτι του παραβιασμένο αλλά και πως το έμαθε.

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Περιέγραψε στην κάμερα την διάρρηξη στο σπίτι που είχε νοικιάσει με την σύζυγό του, μόλις 8 ημέρες
Γιάννης Χατζηγεωργίου: Περιέγραψε στην κάμερα την διάρρηξη στο σπίτι που είχε νοικιάσει με την σύζυγό του, μόλις 8 ημέρες

Ο ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων:

«Το μάθαμε χθες. Με πήρε τηλέφωνο η σύζυγός μου την ώρα που εγώ ήμουν στα γυρίσματα στον Διογένη με τη Ρούλα Κορομηλά. Μου λέει: αγάπη μου, μην ανησυχήσεις, δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσεις αλλά θέλω να σου πω ότι μας κλέψανε.

Της λέω: μου κάνεις πλάκα. Όχι, μου λέει. Και το σπίτι το έχουμε νοικιάσει εδώ και μόλις 8 ημέρες.

Η Βιολέτα πριν από δύο ημέρες είχε δει έναν τύπο να κοιτάζει το σπίτι και μόλις εκείνη βγήκε έξω, αυτός πήρε το βλέμμα του απότομα. Μπορεί να ήταν αυτός, μπορεί και να μην ήταν. Ποιος ξέρει; Ήταν όμως περίεργο.

Μπήκα στο σπίτι και νόμιζα ότι θα το βρω άνω-κάτω. Το σαλόνι ήταν ατόφιο, στο δωμάτιο είχε γίνει χαμός. Είχαν πεταχτεί όλα τα πράγματα έξω, γιατί έψαχναν κοσμήματα και μετρητά. Βρήκαν ό,τι χρειαζόταν και έφυγαν.

Το θετικό είναι ότι δεν έπαθε τίποτα η Βιολέτα, είμαστε σώοι και αβλαβείς και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι γείτονες δεν κατάλαβαν τίποτα, ούτε και η Τούνη που μένει δίπλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ