Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχωρεί από την θεατρική παράσταση «Σκρούτζ» για να πάει στο Survivor.

Μπορεί η παράσταση να μην έχει ξεκινήσει ακόμα και να βρίσκονται σε πρόβες, αλλά πλέον πρέπει να βρουν άλλο ηθοποιό για τον ρόλο του Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος ενημέρωσε πως θα πρέπει ν’ αποχωρήσει λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα για να πάει στο παιχνίδι επιβίωσης.

Δυστυχώς απ΄οτι φαίνεται δε μπορώ να είμαι χρονικά στην παράσταση «Σκρούτζ» κάτι που με πονάει πάρα πολύ. Εννοείται ότι υπήρξε αναστάτωση όταν το ανακοίνωσα, είναι δυνατόν να μην υπάρξει; Ενημέρωσα όμως εγκαίρως ώστε να μπορεί να υπάρξει αντικατάσταση. Πάντα το κάνω αυτό σαν επαγγελματίας. Είναι η πρώτη βέβαια φορά που μου συμβαίνει αυτό, να ακυρώσω και να φύγω σχεδόν την τελευταία στιγμή. Υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Είπαμε ότι αυτές οι 20 μέρες που μεσολαβούν μέχρι την παράσταση είναι ένας αρκετός χρόνος ώστε να υπάρξει αντικατάσταση» είπε στην εκπομπή Super Κατερίνα και συνέχισε:

«Κανονικά θα έπρεπε οι πρόβες των ηθοποιών να πληρώνονται έστω και λίγο… Δε ξέρω αν θα κάνω Χριστούγεννα στον Άγιο Δομίνικο. Θα δούμε… Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος. Δε ξέρω αν θα ερωτευτώ μέσα στο παιχνίδι, αν πάω βέβαια. Αν φύγω θα δω τι θα πάρω μαζί μου. Πάντα στη ζωή μου ήμουν ένας άνθρωπος αυθόρμητος που αγαπάει και σέβεται πολύ. Από εκεί και πέρα δε με φοβίζει τι θα βγει προς τα έξω»

Αυτή η απόφαση του Γιάννη Χατζηγεωργίου έφερε αντιδράσεις από ηθοποιούς της παράστασης, όπως ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποιός δήλωσε:

«Αυτό το φαινόμενο δείχνει την κρίση της ελληνικής κοινωνίας. Οι ηθοποιοί είμαστε ανηπεράσπιστοι χωρίς συνολικές συμβάσεις, εξαθλιωμένοι από τις αμοιβές και αναγκάζονται κάποιοι ηθοποιοί να παρατάνε στη μέση παραστάσεις ή πρόβες για να πάνε στο εύκολο κέρδος. Λυπάμαι πολύ για τη νέα γενιά που έχει φτάσει στο σημείο να συμμετέχει σε ριάλιτι για να βγάλει μερικά λεφτά ή να αποκτήσει δημοσιότητα… Δεν έχουμε μόνο δικαιώματα, έχουμε και υποχρεώσεις. Όταν έχεις πει ναι σε μια παράσταση, για κανέναν λόγο δε μπορείς να την εγκαταλείπεις. Εγώ σε μια τέτοια συνθήκη δε μπορώ να δώσω συγχωροχάρτι…»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ