Γιάννης Κότσιρας: Πήρε θέση στην κόντρα που ξεκίνησε από την Εύη Δρούτσα για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2004

Η στιχουργός του «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα που περιέχει τη φράση «τα τα τα», δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την ΕΡΤ, αλλά και τη Μαρίνα Σάττι, αφού θεωρεί πως έκλεψαν το «τα τα τα» από το κομμάτι της.
Σε δηλώσεις της στην εκπομπή Super Κατερίνα είχε τονίσει:
«Εκείνοι να προβληματιστούν, γιατί τώρα πια ούτε εγώ ούτε η εταιρεία μου ούτε ο Ψιμόπουλος προβληματιζόμαστε. Αυτό που έκανε η ΕΡΤ αλλά και αυτή (σ.σ.: η Μαρίνα Σάττι) είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχουν κάνει και θα το αλλάξουν αμέσως, διότι το “τα τα τα” και ο Ραμαντάν αυτή τη στιγμή με τον Πιτσίνιαγκα χαλάνε κόσμο σε όλα τα κράτη του κόσμου, με το “τα τα τα”. Ας πάει η κ. Σάττι με το “τα τα τα”…».

Γιάννης Κότσιρας: Πήρε θέση στην κόντρα που ξεκίνησε από την Εύη Δρούτσα για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2004

Από την πλευρά του ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας σχολιάζοντας το ζήτημα έκανε δηκτικό σχόλιο λέγοντας: «Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το “τα”, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση».

Ειδικότερα σχολίασε: «Τους στίχους από το τραγούδι αυτό του Πιτσίνιαγκα. “Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά, τα, τα, τα”. Διαμαρτύρεται λέει η Δρούτσα, ότι βγήκε η Μαρίνα Σάττι και της έκλεψε όχι τον στίχο… αλλά το “τα, τα, τα”. Και τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση. Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το “τα”, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση».

Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε το “Ζάρι” εδώ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ