Η Τζούλια Νόβα ρωτήθηκε για την επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μάρκου, με τον οποίο αποτελούσε ζευγάρι στο περελθόν, κι εκείνη απάντησε στους reporters για το δυσάρεστο συμβάν.

«Όπως έχω πει, δεν θέλω να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα, είναι κάτι το οποίο με στεναχωρεί πάρα πολύ. Προτιμώ να απέχω από όλο αυτό. Με πήραν φίλοι μου και μου το είπαν. Το πληροφορήθηκα από εκείνους και μετά πήρα τον γιο του Γιάννη, ρώτησα και έτσι με ενημέρωσαν. Ο Γιάννης Μάρκου είναι καλύτερα» , είπε η Τζούλια Νόβα.

Γιάννης Μάρκου

Γιάννης Μάρκου: Η Τζούλια Νόβα θα τον επισκεφτεί

«Ψυχολογικά είμαι λυπημένη λογικό είναι αλλά προχωράμε. Έμαθα τη δυσάρεστη είδηση από φίλους στην αρχή δεν ήμασταν σίγουροι τελικά πήρα τηλέφωνο τον γιο του και με ενημέρωσε ότι πράγματι ήταν ο μπαμπάς του. Η κατάσταση της υγείας του καλυτερεύει εύχομαι να αναρρώσει πλήρως. Εννοείται πως θα πάω να τον δω, δεν γίνεται να μην πάω. Τόσα χρόνια που ήμασταν μαζί αυτό δεν αλλάζει, είμαστε οικογένεια όσα χρόνια και να περάσουν», ανέφερε επίσης η Τζούλια Νόβα.

Ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου για ασήμαντη αφορμή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, όταν θα απολογηθεί θα επικαλεστεί πρόκληση από τον επιχειρηματία και απειλή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ