Γιάννης Πλούταρχος για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Τον Γρηγόρη τον έχω δει στη ζωή μου δυο φορές»

Ο τραγουδιστής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την παρεξήγηση με τον παρουσιαστή.

Γιάννης Πλούταρχος για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Τον Γρηγόρη τον έχω δει στη ζωή μου δυο φορές»

Ο ίδιος ο παρουσιαστής του «The 2Night Show», ανέφερε χθες: «Έχω τα θέματά μου μαζί του. Δεν θέλω να έρθει καλεσμένος, δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δεν θέλω εγώ. Δεν θες εσύ, δεν θέλω κι εγώ. Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, δεν θέλω ρε παιδί μου».

Ο Γιάννης Πλούταρχος απάντησε με τη σειρά του στις κάμερες που τον περίμεναν χθες το βράδυ έξω από το κέντρο όπου εμφανίζεται και ξεκαθάρισε τα πράγματα, λέγοντας: «Δεν έχει γίνει κάλεσμα απευθείας από τον Γρηγόρη, αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ. Τρολάρει ο Γρηγόρης παιδιά.

Είναι τρομερό άτομο. Μάλιστα, παρουσίασε και τα παιδιά μου, τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Όποτε με καλέσει εγώ θα πάω, άντε ρε Γρηγόρη. Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως ανάμεσά μας. Τον Γρηγόρη τον έχω δει στη ζωή μου δυο φορές.

Θέλω να πάω στην εκπομπή του αλλά δε με έχει καλέσει. Δεν υπάρχει παρεξήγηση. Σας κοροϊδεύει, ειλικρινά. Αφού ό,τι λέει, είναι όλα αστεία ο Γρηγόρης. Α, ρε Γρηγόρη, τι έκανες; Ρε τι πάθαμε. Σταμάτα τα αστεία. Τον περιμένω τον Γρηγόρη στο μαγαζί. Δε ξέρω αν προλαβαίνει να έρθει. Εγώ αν με καλέσει θα πάω στην εκπομπή. Δε πειράζει αν είπε ότι δε με θέλει. Για να δούμε, θα πάω ή όχι», κατέληξε ο τραγουδιστής.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Happy Day»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ