Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση κάποιων τραγουδιστών να πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στα νυχτερινά κέντρα, λίγες ημέρες μετά την εθνική τραγωδία των Τεμπών. Ανάμεσά τους η δημοφιλής τραγουδίστρια Πάολα που εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Fever. Ο Γιάννης Πλούταρχος όμως που επίσης εμφανίζεται στο Fever διαχώρισε τη θέση του και απουσιάζε από το νυχτερινό κέντρο. Η Πάολα ανέβηκε στο stage του Fever το βράδυ του Σαββάτου και όπως αποκάλυψε τα έσοδά της από τη συγκεκριμένη βραδιά θα διατεθούν στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Γιάννης Πλούταρχος: Το σχόλιο για την Πάολα που μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα ο Γιώργος Λιάγκας

«Πραγματικά όλα τα χρήματά μου… Χίλια συγγνώμη που θα το πω έτσι, δε θα φανώ καθόλου ταπεινή, όμως είμαι ένας άνθρωπος από τη γέννα μου, γενναίος, και δεν θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας. Θέλω να ξέρετε πως το ότι ειστε εδώ μού δίνει κι εμένα την ευκαιρία να στείλω αυτά τα χρήματα. Ένας καλλιτέχνης δεν πληρώνεται ποτέ από έναν επιχειρηματία αλλά από όλους εσάς, οπότε τα χρήματα θα τα στείλουμε εσείς κι εγώ στη Λάρισα», είχε πει η Πάολα επί σκηνής.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τη στάση της τραγουδίστριας και αποκάλυψε ότι είχε μία τυχαία συνάντηση με τον Γιάννη Πλούταρχο που έκανε ένα σχόλιο για τη στάση της συναδέλφου του.

«Στο σχήμα Πάολα, Πλούταρχου, η Πάολα έπαιξε και ο Πλούταρχος δεν έπαιξε. Και πάω σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα χθες. Και κατά τύχη έρχεται ο Πλούταρχος και κάθεται δίπλα μου. Μαζί ήμασταν χθες το βράδυ με τον Πλούταρχο. “Ο καθένας λειτουργεί βάσει της συνείδησής του”, αυτό μου είπε ο άνθρωπος. Και κάποια άλλα που δεν μπορώ να πω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ