Ο Γιάννης Σμαραγδής πριν λίγες μέρες έχασε τη σύζυγό του Ελένη και η απώλειά της είναι μεγάλη, καθώς, ήταν το στήριγμά του από το ξεκίνημα της καριέρας του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ήταν αρκετά νέοι και δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια.

Ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη για τον θάνατο της συζύγου του και αποκάλυψε την περιπέτεια της υγείας της.

giannis-smaragdis

«Βρέθηκε ξαφνικά πριν από δύο μήνες με έναν κακοφορμισμένο πολύποδα κι είχε αρχίσει ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες, που ήταν τα προεόρτια για χειρουργική επέμβαση. Στο μεσοδιάστημα, με την άδεια των γιατρών για να αλλάξει παραστάσεις κι εικόνες, πήγε στο χωριό της, στις Λιβανάτες Φθιώτιδας.

Κι ενώ τα πράγματα έμοιαζαν να εξελίσσονται ομαλά, μπήκε στη θάλασσα για να κάνει μπάνιο και βγαίνοντας κεραυνοβολήθηκε από ένα ολικό εγκεφαλικό. Στην ουσία, έφυγε στον τόπο όπου γεννήθηκε. Έμοιαζε σαν να ζήτησε από τον Θεό να την απαλλάξει από τα βάσανα που θα ακολουθούσαν αλλά και να απαλλάξει τους ανθρώπους που αγαπά από τα βάσανα που θα προκαλούσαν οι πολύμηνες, βασανιστικές θεραπείες» ανέφερε ο Γιάννης Σμαραγδής και συμπλήρωσε,

«Ο Θεός ήθελε να την πάρει για να μην ταλαιπωρηθεί άλλο. Πριν μπει στην Εντατική, πρόφτασε και γέλασε στο γιο μου, τον Αλέξανδρο, με τη γλύκα που είχε σε όλη της τη ζωή για όλους τους ανθρώπους. Νομίζω ότι ο Θεός της έκανε αυτήν τη χάρη, να την πάρει όπως αυτή ήθελε, στον τόπο της γιατί ήταν καλός άνθρωπος και δεν είχε πειράξει μυρμήγκι στη ζωή της».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ