Ο Γιάννης Σπαλιάρας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων φωτογραφήθηκε με την γάτα του και στέλνει το δικό του μήνυμα.

Ο ηθοποιός και μοντέλο, πόζαρε ως …σύγχρονος Ταρζάν για τη νέα free press εφημερίδα Xodos , ακολουθώντας τις οδηγίες της συνεργάτιδάς του Μαριάμ Νίκου.

Μεγάλο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε είναι αφιερωμένο στην γάτα του, την οποία βάφτισε Chubi. Μια γάτα που ήρθε και μπήκε στην ζωή του σαν σίφουνας και του την άλλαξε ως δια μαγείας.

Πλέον θεωρεί πως η ”κόρη” του κατάφερε να τον κάνει να γίνει πραγματικά ζωόφιλος και να αφιερώνει αρκετές ώρες της ημέρας του στα αδέσποτα. Μέσα από αυτή την κίνησή του ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλει να δώσει στον κόσμο ένα ηχηρό μήνυμα, ότι χωρίς τα ζώα ο πλανήτης γη δεν θα υπάρχει. Και ότι ο σεβασμός σε κάθε ζωντανό οργανισμό δηλώνει αίσθηση πολιτισμού και ανώτερης κουλτούρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εντυπωσιακά κλικ έγιναν με το φακό του Κωνσταντίνου Λέπουρη, αφού στο παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά με τις εξτρημ φωτογραφήσεις του.

Η αγάπη του για τα ζώα, στάθηκε αφορμή για να δημιουργήσει αυτόματους πωλητές, όπου όσοι έχουν ζωάκια ή απλά τα αγαπούν μπορούν ν’ αγοράσουν προϊόντα που αφορούν σε αυτά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ