Καλεσμένος του “Πρωινού” βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμτσέλης και παραχώρησε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα, μιλώντας για την δουλειά του, την προσωπική του ζωή με την Κατερίνα Γερονικολού αλλά και τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Αρχικά, ο δημοφιλής ηθοποιός της σειράς “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ” αναφέρθηκε στην εκπομπή “Fishy” που παρουσίασε και μοιράστηκε την εμπειρία του με τους παρουσιαστές, επισημαίνοντας ότι μέσω αυτής κατάλαβε τον θαλάσσιο πλούτο που έχει η χώρα μας. Μάλιστα, εξομολογήθηκε την αγάπη του για το ψάρεμα.

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, ο Γιάννης Τσιμιτέλης μίλησε για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού, με τον ίδιο να επισημαίνει: «Βλέπω το παρόν και θέλω να είναι καλό. Από εκεί και πέρα το μέλλον θέλω να είναι εξίσου καλό. Δεν θα προγραμμάτιζα αν θα έκανα δεύτερο παιδί. Αν προκύψει προέκυψε».

Ακόμα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη του Εύα και υπογράμμισε τα βασικά κομμάτια που χάνει κάποιος γονέας όταν το παιδί του δεν είναι καθημερινά μαζί του. Παράλληλα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί, με τον ίδιο να λέει ότι πραγματοποιούν πολλές βόλτες και επιδιώκει η κόρη του να έχει επικοινωνία με άλλα παιδιά.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, όμως, ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ηθοποιός, λοιπόν, ανέφερε: «Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και είναι υπεύθυνος γι’ αυτά που λέει. Εγώ δεν περιμένω τίποτα άλλο παρά μια καταδίκη. Και ο αδερφός μου ή η μητέρα μου να ήταν και πάλι καταδίκη θα ήθελα».

Ακόμα, επισήμανε: «Δεν θα πλέξω το εγκώμιο για κανέναν αν έχει έναν πρότερο έντιμο βίο αν μου έχει φερθεί εμένα καλά. Σημασία έχει το δάσος κι όχι το δέντρο. Ήρθε η ώρα να μπουν όλοι στη θέση τους και το πράγμα να φτάσει σε ένα τέλος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ