Ο ηθοποιός της σειράς “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ”, Γιάννης Τσιμιτσέλης, η οποία προβάλλεται στην κρατική τηλεόραση, έχει εκφράσει κατά καιρούς την άποψή του για τον πόλεμο μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας, ενώ τώρα αποφάσισε να κάνει μια κοινοποίηση περνώντας το μήνυμά του.

Κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια, τα οποία παίρνουν τη θέση των όπλων, θέλησε να τονίσει τη σημαντικότητα της παύσης του πολέμου, ενώ παράλληλα έγραψε: «Ήρθες σαν την άνοιξη και μου έφερες λουλούδια #stopwar #makepeace #respectlife by Hugk».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε παραχωρήσει πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! και είχε αναφερθεί στη σειρά της ΕΡΤ: «Είναι πολύ όμορφη δουλειά. Βλέποντας το υλικό που έχουμε γυρίσει, καταλαβαίνουμε ότι είναι άρτιο. Είναι ευχάριστη σειρά, γλυκόπιοτη, με ωραία επιλογή προσώπων – πάντα λέω πως το θέμα δεν είναι να έχεις τους καλύτερους, αλλά τους καταλληλότερους. Έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους σε κάθε πόστο. Κάνουμε τρεις ημέρες γυρίσματα για κάθε επεισόδιο, σε μια εποχή στην οποία όλα τα σίριαλ πραγματοποιούν γυρίσματα σαν να είναι καθημερινά καθώς, δυστυχώς, έχουν παρέλθει οι εποχές κατά τις οποίες είχαμε το περιθώριο των γυρισμάτων επτά και δέκα ημερών ανά επεισόδιο».

Σε άλλο σημείο, ο δημοφιλής ηθοποιός είχε δηλώσει: «Μετά τις σκέψεις που μας έχει προκαλέσει η πραγματικότητα στην οποία ζούμε, αλλά και η σειρά, με τις λανθασμένες διαγνώσεις, νομίζω πως προχωράμε μέρα με τη μέρα. Είναι αστείο να κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια. Μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας κάτι, αλλά ζούμε τη στιγμή γιατί, όπως είδαμε, τα πάντα μπορεί να ανατραπούν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ