Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είναι ένα τρελό θέμα και νομίζω ότι θα βγει εκτός συνόρων σίγουρα, αν το πάρει το BBC και το CNN θα είναι ευτύχημα!»

Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ο οποίος πήρε θέση στο θέμα που προέκυψε ανάμεσα στην Βάσω Λασκαράκη και την Κατερίνα Γερονικολού.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην σύζυγος του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Βάσω Λασκαράκη διέψευσε δηλώσεις της συντρόφου του, Κατερίνας Γερονικολού.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Παίρνει θέση στην κόντρα Λασκαράκη - Γερονικολού 
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Παίρνει θέση στην κόντρα Λασκαράκη – Γερονικολού 

Η Κατερίνα Γερονικολού καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη περιέγραψε την πρώτη γνωριμία της με την Μιμή Ντενίση λέγοντας πως πήγε να περάσει audition για έναν ρόλο, αλλά εκείνη της απάντησε πως έχει πάρει ήδη την… Βάσω Λασκαράκη.

Σε αυτές τις δηλώσεις απάντησε η Βάσω Λασκαράκη, λέγοντας ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων:

«Ήταν η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο στην Αθήνα, σεζόν 2009-2010. Μετά από μένα τον ρόλο πήρε η… Αθηνά Οικονομάκου. Εκεί γνωρίστηκα εγώ με την Αθηνά, τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω. Μόνο αυτό έχω να δηλώσω. Μου έδωσε τον ρόλο η Μιμή Ντενίση το 2009 και μετά αντικατάσταση έκανε η Αθηνά Οικονομάκου».

Σήμερα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για το θέμα και μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Φυσικά και παρακολούθησα το θέμα. Χτυπούσε και το κινητό μου και νόμιζα ότι κάτι έγινε!

Δεν υπάρχει θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχει προκύψει ένα θέμα χωρίς να υπάρχει θέμα.

Η Βάσω έπαιξε σε μια παράσταση, τελείωσε η σεζόν, πήγε η Αθηνά Οικομάκου, έπαιξε και αυτή εξαιρετικά, τελείωσε η σεζόν, πήγε η Κατερίνα Γερονικολού, έπαιξε και εκείνη εξαιρετικά, πέρασε η παράσταση στην ιστορία.

Αυτό είναι. Για beef δεν υπάρχει, έχουμε βρεθεί όλοι μαζί.

Αυτή τη στιγμή κάνουμε κακό σε κάποιο θέμα που υπάρχει εκεί έξω και δεν του δίνουμε χρόνο. Έχει γίνει κάτι από το πουθενά που δεν υπάρχει. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Δεν πήγε κανείς στη θέση κανενός. Η Κατερίνα πήγε σε έναν ρόλο που έτυχε να τον κάνει η Αθηνά, που έτυχε να τον κάνει η Βάσω που κένταγε η κόρη το μαντήλι, ντίλι ντίλι ντίλι.

Είναι καλό να συμβαίνει για τον ελληνικό λαό για να μαθαίνει πολύ σημαντικά πράγματα όπως αυτό το πράγμα που είναι ένα τρελό θέμα και νομίζω ότι θα βγει εκτός συνόρων σίγουρα, αν το πάρει το BBC και το CNN θα είναι ευτύχημα!

Όχι δεν υπάρχει καπνός, ούτε φωτιά δεν υπάρχει!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ