Κατα έναν χρόνο μεγαλύτερος εγινε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης χθες 28.7.2022, κι η σύντροφός του, Κατερίνα Γερονικολού κοινοποίησε δύο τρυφερές λήψεις τους στην πισίνα, γράφοντας: “Η ζωή είναι μικρή και μόνο ο έρωτας την κάνει μεγαλύτερη”.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε με ρομαντική διάθεση και οι followers τους δεν έμειναν άπραγοι, καθώς ευχήθηκαν στον ηθοποιό και στην Κατερίνα. Μάλιστα, μέχρι τώρα οι λήψεις τους έχουν ξεπεράσει τις 24 χιλιάδες likes. O Γιάννης Τσιμιτσέλης τοποθέτησε πολλές καρδιές με τη μορφή σχολίου, ενώ ακολούθησαν πλήθος άλλων, τόσο από celebs όσο και από τον κόσμο που τους ακολουθεί.

Τσιμιτσέλης
Υπέροχοι

“Να είστε πάντα τόσο ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι”, “Πανέμορφο και ταιριαστό ζευγαράκι”, “Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και φωτεινότητα”, “Τι όμορφο ζευγαρι”, “Υπεροχοι”, “Το πιο αγαπημένο ζευγάρι”, “Πανέμορφοι”, ήταν κάποια απο τα comments του κοινού τους.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κι η Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνουν την κοινή τους πορεία και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. «Είμαι πολύ προστατευμένη. Νιώθω ότι έχω μια ομπρέλα που με περικλείει και δεν μπορούν να με πειράξουν», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο “Mega Καλημέρα”.

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Όσα είπαν για τη προσωπική και επαγγελματική σχέση τους και τα σχέδια για το μέλλον

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ