Γιάννης Τσιμιτσέλης: Όσα αποκάλυψε για τον πρώτο του ρόλο

Ο ηθοποιός βρέθηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησε από καρδιάς για διάφορες φάσεις της ζωής του.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Όσα αποκάλυψε για τον πρώτο του ρόλο

Σε αυτήν του την κατάθεση ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επέστρεψε και στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην ταινία «Οξυγόνο» των Ρέππα-Παπαθανασίου με συμπρωταγωνίστρια τη Τζόυς Ευείδη.

Το «Οξυγόνο» μας μεταφέρει σε μια επαρχιακή πόλη, στο σπίτι της Μάγδας όπου εκτός από την ίδια μένουν ο άρρωστος άντρας της, ο γιος της, η κόρη της και ο γαμπρός της. Η επιθυμία των δύο παιδιών να απαλλοτριώσουν ένα οικόπεδο οξύνει την κατάσταση και φέρνει στο προσκήνιο κρυφούς έρωτες και μυστικά.

Εκεί υπήρχε μια σκηνή βιασμού που επηρέασε και τον ίδιο αλλά και όλη την παραγωγή που βρισκόταν στο γύρισμα.

Πηγή: Youtube

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ήμουν τότε 22 ετών και ξαφνικά κάνω μία μεγάλου μήκους ταινία. Και έχω μια σκηνή που βιάζουν. Για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολο, γιατί ήταν ο πρώτος μου μεγάλος ρόλος, πολύ δύσκολο. Εμπιστεύτηκα και εγώ Ρέππα – Παπαθανασίου αλλά για μένα όλη τη ταινία ήταν αυτή σκηνή.

Με το που τελείωσε αυτή η σκηνή μπορούσα να απολαύσω την ταινία μετά. Πριν είχα έναν κόμπο στο στομάχι για το πώς θα κάνω αυτή τη σκηνή, δεν ήταν καθόλου εύκολο δηλαδή με το που έγινε η σκηνή του βιασμού με το που τελείωσε δεν μιλούσε κανένας. Άρχισα να βρίζω, να κλοτσάω καρέκλες να κλωτσάω ό,τι έβρισκα από αντίδραση από τα νεύρα μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ