Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον Θανάση Πάτρα, μιλώντας για την πορεία του αλλά και την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ο καλλιτέχνης, ωστόσο, τοποθετήθηκε για όσα τού έχουν χρεώσει κατά καιρούς και μοιράστηκε την αλήθεια του.

Αρχικά, μίλησε για τον Κώστα Χατζηχρήστο, τονίζοντας ότι διδάχθηκε από εκείνον, και σημείωσε: «Νομίζω οι Έλληνες ηθοποιοί είναι η καλύερη στον κόσμο».

Σε άλλο σημείο, ο Γιάννης Ζουγανέλης ξεκαθάρισε: «Δεν μαλώνω, δεν είμαι της χειροδικίας, απλώς δεν μπορώ το άδικο. Αν δεν ήμουν γνωστός θα είχα μαλώσει παραπάνω. Κατέβηκα και επενέβην όταν κάποιος ενόχλησε ένα κοριτσάκι».

Γιάννης Ζουγανέλης

«Μακάρι να ήμουν πιο αιρετικός. Δεν το τολμώ πια, έχω αποκτήσει μια συντιρητικότητα. Την αλήθεια λέω και παραχαράζεται πολλές φορές και με ενοχλεί αφάνταστα. Κινδύνευσα να συρθώ -κι ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει- ως ρατσιστής. Όταν φέρθηκα άσχημα σε έναν μετανάστη γιατί αυτός μου επιτέθηκε με κρέμασαν στα μανταλάκια», ξεκαθάρισε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Παράλληλα, o καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, λέγοντας γιατί δενε πιθυμούσε να χρησιμοποιεί το επίθετό του: «Δεν ήθελα να την ταυτίσω με εμένα. Όταν πήγε σε οντισιόν τής είπα “σε παρακαλώ να πεις Ελεωνόρα”. Στην οντισιόν του Νταλάρα δεν ήξερε ότι είναι κόρη μου».

Ακόμα, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τον Σάκη Μπουλά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν δέκα χρόνια. «Με τον Σάκη έζησα πάρα πολλά χρόνια, εξαιρετικός άνθρωπος, καλλιεργημένος. Τον έχω μαζί μου συνέχεια». Βέβαια, αναφέρθηκε στην απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα συγκινημένος αλλά και του Βλάσση Μπονάτσου.

Γιάννης Ζουγανέλης για τον γάμο της κόρης του: «Η κόρη μου, μου το φύλαγε μέχρι τελευταία στιγμή»

photos: Ndp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ